Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΥπό ανακαίνιση το Creta Maris Convention & Golf Resort
Τριετές ανακαινιστικό σχέδιο

Υπό ανακαίνιση το Creta Maris Convention & Golf Resort

Στο πλαίσιο της πολιτικής συνεχούς ποιοτικής αναβάθμισης υποδομών και υπηρεσιών, στο Creta Maris Convention & Golf Resort πραγματοποιείται ένα τριετές ανακαινιστικό σχέδιο, από τον Όμιλο Επιχειρήσεων Μεταξά, μέρος του οποίου […]

Στο πλαίσιο της πολιτικής συνεχούς ποιοτικής αναβάθμισης υποδομών και υπηρεσιών, στο Creta Maris Convention & Golf Resort πραγματοποιείται<...> ένα τριετές ανακαινιστικό σχέδιο, από τον Όμιλο Επιχειρήσεων Μεταξά, μέρος του οποίου έχει ήδη υλοποιηθεί και το οποίο ξεκίνησε το χειμώνα του 2008 και εξελίσσεται το 2009.

Μέρος του σχεδίου ανακαίνισης αποτελεί η πλήρης ανακατασκευή και ανανέωση των μπάνιων του κεντρικού κτιρίου, τα οποία θα είναι έτοιμα, όταν το ξενοδοχείο ανοίξει τις πόρτες του για τη νέα σεζόν, τον Απρίλιο του 2009. Ένα άλλο σημαντικό μέρος της ανακαίνισης αποτελεί η νεόχτιστη πισίνα, με την ξύλινη επίστρωση, με την οποία ο αριθμός των πισίνων ανέρχεται σε τρεις, χωρίς να συμπεριλαμβάνει την εσωτερική και τις παιδικές πισίνες.

Δημιουργική απασχόληση με καθημερινά προγράμματα περιμένει τους μικρούς φίλους στο ολοκαίνουργιο mini club και ατέλειωτες ώρες παιχνιδιού στην ανανεωμένη παιδική χαρά. Παράλληλα, το mini-club του Creta Maris Convention & Golf Resort προσφέρει τα τεχνολογικά πρότυπα, που τα παιδιά λαμβάνουν σήμερα στα σχολεία.

Μία ακόμα ευχάριστη έκπληξη για τους πιστούς πελάτες του θρυλικού ξενοδοχείου θα αποτελέσει ο χώρος της υποδοχής, με πλήρη αλλαγή και νέα διακόσμηση. Εντατική προετοιμασία γίνεται και στον περιβάλλοντα χώρο του ξενοδοχείου, καθώς εξειδικευμένος αρχιτέκτονας μετατρέπει τους κήπους.

Γαστρονομικές απολαύσεις υπόσχονται τα δυο καινούργια εστιατόρια -“Creta Maris’ Almira on the Rocks” και το ιταλικό εστιατόριο στο Terra Maris Convention & Golf Resort – που θα λειτουργήσουν το 2009.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024