Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

ICAO: Ασφαλές το νέο αεροδρόμιο 'Ελευθέριος Βενιζέλος'

Βίκυ Καραντζαβέλου - 14 Μάρτιος 2001, 00:00

Το νέο διεθνές αεροδρόμιο στα Σπάτα, 'Ελευθέριος Βενιζέλος', διαθέτει όλες τις απαραίτητες τεχνικές προδιαγραφές για<...> την πλήρη ασφάλεια των αερομεταφορών σύμφωνα με τον Διεθνή Οργανισμό Πολιτικής Αεροπορίας (ICAO<.>

). Ο πρόεδρος του ICAO σε συνάντηση του με τον υφυπουργό Eξωτερικών, Γρηγόρη Νιώτη, ο οποίος επισκέπτεται τον Καναδά δήλωσε εχθές εντυπωσιασμένος από τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του νέου αεροδρομίου των Σπάτων και ικανοποιημένος με τις προδιαγραφές ασφαλείας.

Ο πρόεδρος του ICAO, που επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του αεροδρομίου των Σπάτων το περασμένο καλοκαίρι, υπογράμμισε ότι η ομάδα των εμπειρογνωμόνων του οργανισμού που έχει μελετήσει την κατάσταση έχει αναφέρει ότι έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα και ότι υπάρχει η τεχνική υποδομή για την πλήρη ασφάλεια των αερομεταφορών στα Σπάτα. Σημείωσε δε ότι η Αθήνα έχει πλησιάσει την πληρότητα των προδιαγραφών ενός ασφαλούς αεροδρομίου.

Από την πλευρά του ο Έλληνας υφυπουργός τόνισε ότι οι δηλώσεις του ICAO ικανοποιούν πλήρως την ελληνική κυβέρνηση και ότι η συνεργασία του Διεθνούς Οργανισμού Πολιτικής Αεροπορίας με την Ελλάδα είναι άψογη. Παράλληλα, ανακοίνωσε ότι η χώρα μας θα συμμετάσχει με 100.000 δολάρια (37 εκατ. δρχ.) στο σχέδιο δράσης του ICAO για την πλήρη διασφάλιση των πληροφοριών μεταφορών.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top