Τελευταία νέα
ΑρχικήΕξοπλισμός & ΠρομήθειεςΤουριστικών Επιχειρήσεων & ΞενοδοχείωνΕπαγγελματικό γιγαντοσέτ για επαγγελματική πλύση από την Electrolux Professional
Για κάθε επιχείρηση μικρού μεγέθους

Επαγγελματικό γιγαντοσέτ για επαγγελματική πλύση από την Electrolux Professional

Η Electrolux Professional προσφέρει το επαγγελματικό γιγαντοσέτ “πλυντήριο-στυπτήριο και στεγνωτήριο PW9 + PD9” για βαριά επαγγελματική χρήση. Πρόκειται για μηχανήματα που εξασφαλίζουν την άριστη και υγιεινή πλύση, σε σύντομους χρόνους […]

Η Electrolux Professional προσφέρει το επαγγελματικό γιγαντοσέτ “πλυντήριο-στυπτήριο και στεγνωτήριο PW9 + PD9” για βαριά<...> επαγγελματική χρήση. Πρόκειται για μηχανήματα που εξασφαλίζουν την άριστη και υγιεινή πλύση, σε σύντομους χρόνους με ελάχιστες καταναλώσεις για κάθε επιχείρηση μικρού μεγέθους, χωρίς φθορές. Ξεχωρίζουν για την απεριόριστη αντοχή στον χρόνο καθ`ότι είναι δοκιμασμένα σύμφωνα με τις αυστηρές προδιαγραφές της Electrolux, για 15.000 πλύσεις (κύκλους).

Διαθέτουν σύστημα αυτόματης ρύθμισης καταναλώσεων νερού και ρεύματος για ποσότητες ρούχων και ιματισμού από 1 έως 9 κιλά. Διατίθενται με ελληνικό πίνακα χειρισμού και ελέγχου. Πλένουν και στεγνώνουν με υποδειγματικά κορυφαίο επαγγελματισμό κάθε είδους ρούχων και ιματισμού. Διαθέσιμα μοντέλα με μονοφασική ή τριφασική σύνδεση και σύνδεση σε κρύες και ζεστές παροχές νερού κατ`επιλογή. Επίσης, διατίθενται με κερματοδέκτες ή και αυτόματα συστήματα δοσομέτρησης απορρυπαντικού για καθαριότητα και οικονομία.

Το επαγγελματικό γιγαντοσέτ, συνοδεύεται από ποικιλία σιδερωτηρίων με μήκος 1,00 ή 1,40 ή και 1,60 μέτρων, ώστε να ικανοποιούν απόλυτα κάθε ανάγκη κάθε επιχείρησης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024