Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΗ Louis Hotels εστιάζει στην ανάπτυξη του συνεδριακού τουρισμού
Παρέχοντας ευρύ φάσμα επιλογών σε Ελλάδα και Κύπρο

Η Louis Hotels εστιάζει στην ανάπτυξη του συνεδριακού τουρισμού

Αναγνωρίζοντας τη σπουδαιότητα του επαγγελματικού τουρισμού, η Louis Hotels παρέχει υψηλές υπηρεσίες διοργάνωσης συνεδρίων, αλλά και κοινωνικών εκδηλώσεων σε ξενοδοχειακές της μονάδες, σε Ελλάδα και Κύπρο. Όλοι οι συνεδριακοί χώροι […]

Αναγνωρίζοντας τη σπουδαιότητα του επαγγελματικού τουρισμού, η Louis Hotels παρέχει υψηλές υπηρεσίες διοργάνωσης συνεδρίων, αλλά και<...> κοινωνικών εκδηλώσεων σε ξενοδοχειακές της μονάδες, σε Ελλάδα και Κύπρο. Όλοι οι συνεδριακοί χώροι της Louis Hotels διαθέτουν σύγχρονο οπτικοαουστικό εξοπλισμό, με οθόνες ποικίλων διαστάσεων, προβολικά μηχανήματα, δυνατότητα teleconference, διαδικτυακή σύνδεση, τηλεόραση και DVD. Πιο συγκεκριμένα, στην Ελλάδα παρέχει ευρύ φάσμα επιλογών στη διοργάνωση συνεδρίων, αρχικά με το ξενοδοχείο Louis Creta Princess στα Χανιά της Κρήτης. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό θέρετρο, το οποίο έχει τη δυνατότητα διοργάνωσης και φιλοξενίας εκδηλώσεων τις οποίες μπορούν να παρακολουθήσουν, έως και 250 άτομα.

Για μικρότερα συνέδρια που συνδυάζουν ευχάριστα το επαγγελματικό ταξίδι με την αναψυχή, ιδανικές προτάσεις είναι τα resort hotels Apostolata Elios Island Resort & Spa στην Κεφαλλονιά και το deluxe boutique hotel Mykonos Theoxenia στη Μύκονο, που ανήκει στον Όμιλο Louis. Το Mykonos Theoxenia, μέλος της αλυσίδας Design Hotels, προσφέρει τη δυνατότητα πραγματοποίησης επαγγελματικών συναντήσεων έως και 40 ατόμων. Ακόμη, το πλήρως ανακαινισμένο και ανανεωμένο Apostolata Island Resort and Spa, το οποίο περιλαμβάνει εκτός των άλλων 800 τ.μ. πισίνα με ενσωματωμένο Jacuzzi, Spa με εσωτερική πισίνα και πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, εκφράζει την έννοια “Business & Pleasure”.

Αντίστοιχα στην Κύπρο, τρεις ειδικά διαμορφωμένους χώρους για τη διεξαγωγή συνεδρίων, προσφέρει και το 5 αστέρων ξενοδοχείο Apollonia Beach Hotel, στo κεντρικότερο σημείο της Λεμεσού, με δυνατότητα διοργάνωσης επαγγελματικών εκδηλώσεων πλέον των 200 ατόμων, αλλά και το Apollonia Leisure Club στην αμμώδη παραλία της Λεμεσού που παρέχει όλες τις σύγχρονες ανέσεις. Τέλος, ιδανική πρόταση αποτελεί και το ξενοδοχείο Ηilton Park στη Λευκωσία, το οποίο επίσης ανήκει στον Όμιλο Louis, διαθέτοντας πλήρως εξοπλισμένους συνεδριακούς χώρους, με αίθουσες διαφορετικών διαστάσεων, που παρέχουν τη δυνατότητα χωρητικότητας έως και 2.000 ατόμων.

“Η Louis Hotels εστιάζει στην ανάπτυξη του συνεδριακού τουρισμού και την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών φιλοξενίας και ψυχαγωγίας, καθώς δίνει τη δυνατότητα μέσω των ξενοδοχειακών της μονάδων, για διεύρυνση της τουριστικής περιόδου (χειμερινή περίοδος), δίνοντας επίσης περαιτέρω ώθηση στην επισκεψιμότητα και ζήτηση του τουριστικού προϊόντος”, δηλώνει χαρακτηριστικά η κα Πόπη Τάντα, γενική διευθύντρια Πωλήσεων και Μάρκετινγκ της Louis Hotels.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024