Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Σε κοινό περίπτερο με την Blue Star Ferries

Επιτυχημένη παρουσία της Superfast Ferries στις εκθέσεις τουρισμού στο εξωτερικό

Τατιάνα Ρόκου - 27 Φεβρουάριος 2009, 00:00

Επιτυχημένη παρουσία είχε η Superfast Ferries στις εκθέσεις τουρισμού “Vakantiebeurs” στην Ουτρέχτη, “Reise” στη Βιέννη, “CMT” στη<...>

Στουτγκάρδη, “SDV” στις Βρυξέλλες και “ΒΙΤ” στο Μιλάνο. Επίσης θα συμμετέχει στην έκθεση “Reisen & Camping” στο Essen (25/02–01/03/09), στη “CBR” στο Μόναχο (26/02–02/03/09), στη Μahana στη Λυών (05/03-08/03/09), στην “ΙΤΒ” στο Βερολίνο (11/03-15/03/09) και στη “ΒΜΤ” στη Νάπολη (03/04-05/04/09).

Σε όλες τις παραπάνω εκθέσεις η εταιρεία συμμετέχει σε κοινό περίπτερο με την Blue Star Ferries και παρουσιάζει το νέο της φυλλάδιο με τα δρομολόγια και τις τιμές του 2009, τις ειδικές προσφορές για τη νέα χρονιά και ενημερώνει το κοινό για το νέο δρομολόγιο της εταιρείας Πειραιά - Ηράκλειο, που ξεκινά στις 12 Μαρτίου 2009. 

H Superfast Ferries είναι μέλος της Attica Group και δραστηριοποιείται μεταξύ Ελλάδας-Ιταλίας με ένα στόλο 5 υπερσύγχρονων επιβατηγών-οχηματαγωγών πλοίων. Η Attica Group δραστηριοποιείται στην επιβατηγό ναυτιλία μέσω των θυγατρικών της εταιρειών Superfast Ferries και Blue Star Ferries, που εκτελεί δρομολόγια στις Κυκλάδες και στα Δωδεκάνησα, προσφέροντας σύγχρονες, υψηλού επιπέδου μεταφορικές υπηρεσίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top