Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΥποστήριξη από την ΕΤΟΑ της ελληνικής συμμετοχής στην 54η Eurovision
Συνάντηση Ν. Κακλαμάνη με Σάκη Ρουβά

Υποστήριξη από την ΕΤΟΑ της ελληνικής συμμετοχής στην 54η Eurovision

Την ελληνική αντιπροσωπεία στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision και τον Σάκη Ρουβά υποδέχθηκε στο Δημαρχιακό Μέγαρο ο δήμαρχος Αθηναίων, κ. Νικήτας Κακλαμάνης. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του μνημονίου συνεργασίας […]

Την ελληνική αντιπροσωπεία στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision και τον Σάκη Ρουβά υποδέχθηκε στο Δημαρχιακό Μέγαρο ο δήμαρχος Αθηναίων, κ.<...> Νικήτας Κακλαμάνης. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του μνημονίου συνεργασίας που έχει υπογραφεί μεταξύ της ΕΡΤ και της Εταιρείας Τουριστικής και Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου Αθηναίων, με θέμα την υποστήριξη της ελληνικής συμμετοχής στην 54η διοργάνωση της Eurovision, και με στόχο να πάρει το ελληνικό τραγούδι την πρώτη θέση και να φιλοξενήσει η Αθήνα την επόμενη διοργάνωση.

Στη συνάντηση ήταν παρόντες ο ειδικός σύμβουλος της ΕΡΤ κ. Τζώνυ Καλημέρης, ο διευθύνων σύμβουλος της Εταιρείας Τουριστικής & Οικονομικής Ανάπτυξης Αθηνών κ. Παναγιώτης Αρκουμανέας, η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της ΕΡΤ κα Ευαγγελία Πισκερά και η υπεύθυνη Διεθνών Σχέσεων της ΕΡΤ κα Φωτεινή Γιαννουλάτου.

Ο δήμαρχος Αθηναίων ευχήθηκε καλή επιτυχία στην ελληνική συμμετοχή και τόνισε ότι είναι πολύ σημαντικό για την Ελλάδα και ειδικότερα για την Αθήνα να φιλοξενήσει την επόμενη διοργάνωση, αφού σε περίπτωση νίκης θα επισκεφθούν την πρωτεύουσα περισσότεροι από 2.000 δημοσιογράφοι και περίπου 2.500 μέλη αποστολών και επισκέπτες. Ο κ. Αρκουμανέας αναφέρθηκε στην καλή συνεργασία που έχει αναπτυχθεί με την ΕΡΤ για την προώθηση της Αθήνας στο εξωτερικό, στο πλαίσιο της οποίας δημιουργήθηκε και το video clip του τραγουδιού που αναδεικνύει τις ομορφιές της πρωτεύουσας και θα παρακολουθήσουν 120 εκατ. άνθρωποι σε 50 χώρες σε όλο τον κόσμο.

“Η Αθήνα ανταποκρίθηκε σε πρόσκληση της κρατικής ελληνικής τηλεόρασης, να βοηθήσει στο βαθμό που μπορεί – και μπορούμε να κάνουμε αρκετά πράγματα – ώστε η φετινή συμμετοχή της Ελλάδας στη μεγάλη γιορτή της Eurovision να στεφθεί με πλήρη επιτυχία, να μας φέρει το πρώτο βραβείο, που θα δώσει χαρά σε όλη την Ελλάδα και ιδιαίτερα στην Αθήνα”, δήλωσε ο κ. Κακλαμάνης. “Γιατί, αν συμβεί αυτό, του χρόνου το Μάιο θα γίνει ο αντίστοιχος διαγωνισμός στην πόλη μας. Περίπου 5.000 άνθρωποι θα την επισκεφτούν, θα κερδίσει τεράστια διαφημιστική και τουριστική προβολή και μεγάλη οικονομική ανάσα σε μία εποχή πάρα πολύ δύσκολη. Και ως δήμαρχος είμαι υποχρεωμένος να το επισημάνω και να κάνω ό,τι μπορώ για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος. Ο διαγωνισμός της Eurovision είναι μία μεγάλη γιορτή. Εύχομαι κάθε επιτυχία. Μάλλον, μην τολμήσεις να έρθεις πίσω χωρίς το πρώτο βραβείο”.

Ο δήμαρχος Αθηναίων ανάφερε ότι η προσπάθεια αυτή της Ελλάδαας θα υποστηρχθεί “μέσα από τις δραστηριότητες της Εταιρείας Τουριστικής και Οικονομικής Ανάπτυξης Αθηνών που δημιούργησε ο Δήμος Αθηναίων υπό τη μορφή ανώνυμης εταιρείας, αλλά και μέσω των προσωπικών σχέσεων και των επαφών που έχω διεθνώς με συναδέλφους μου ευρωπαϊκών πόλεων”.

Ο Σάκης Ρουβάς δήλωσε: “Είναι μεγάλη τιμή για μένα που ο κύριος Κακλαμάνης, ο Δήμαρχος της Αθήνας, δέχτηκε και να μας δει και να συμβάλει στην προσπάθειά μας. Και αυτό μου δίνει ακόμη μεγαλύτερη δύναμη, γιατί όπως είπα και στο παρελθόν, πρέπει όλοι μαζί να είμαστε ενωμένοι και να βάλουμε όλες μας τις δυνάμεις για να επιτύχουμε τον στόχο, που είναι κοινός πιστεύω πλέον”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024