Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Από τις εταιρείες On Ice και Ice World International

Έναρξη λειτουργίας παγοδρόμιου στη Γλυφάδα

Τατιάνα Ρόκου - 04 Μάρτιος 2009, 00:00

Με έμπνευση και οδηγό την διασκέδαση επί πάγου, αλλά και το νεανικό πνεύμα και χαρακτήρα της περιοχής,<...>

ο Δήμος Γλυφάδας φιλοξενεί, για πρώτη φόρα, ένα σύγχρονο και οικολογικό (με πιστοποίηση ISO 14001) παγοδρόμιο διαστάσεων 17x30 (510 τ.μ.). Τοποθετημένο δίπλα στο Κλειστό Κολυμβητήριο Γλυφάδας, Palais de Sport, περιτυλιγμένο από πράσινο, το παγοδρόμιο “Glyfada On Ice”, λειτουργεί καθημερινά από τις 11 π.μ. έως και τα μεσάνυχτα.

Το παγοδρόμιο είναι κατασκευή της εταιρείας On Ice, που, σε συνεργασία με την εταιρεία Ice World International, παρέχουν εξειδικευμένη τεχνολογία και τεχνογνωσία στην κατασκευή και λειτουργία φορητών παγοδρομίων, επιτρέποντας την εγκατάσταση και συντήρηση τους σε χώρες και πόλεις με υψηλές θερμοκρασίες, όπως την Ελλάδα.

Σύμφωνα με την εταιρεία Οn Ice, “το πάθος για πάγο που φαίνεται να έχουν οι Έλληνες οδηγεί στην ανάπτυξή των φορητών παγοδρομίων, παρέχοντας ένα εναλλακτικό είδος αθλητικής ψυχαγωγίας που απουσίαζε τόσα χρόνια από την χώρα. Πρωτότυπα events, πάρτι και εκδηλώσεις επί πάγου, μαθήματα από εξειδικευμένους συνοδούς που βοηθούν τα πρώτα βήματα των αρχαρίων, ειδικά προγράμματα για σχολεία, είδη πατινάζ και εξοπλισμός ice hockey, μαζί με ένα καφέ, προσφέρονται στον επισκέπτη των παγοδρομίων της onice.gr έως και τα μέσα Μαΐου”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top