Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΣυμμετοχή HAPCO στην έκθεση CONFEX και το 2009
Στο Λονδίνο, από 24 έως 26 Φεβρουαρίου

Συμμετοχή HAPCO στην έκθεση CONFEX και το 2009

Έχοντας ως απώτερο στόχο την προβολή του ελληνικού συνεδριακού προϊόντος στις αγορές του εξωτερικού ο HAPCO (Hellenic Association of Professional Congress Organizers) συμμετείχε και φέτος στη διεθνή έκθεση CONFEX, που […]

Έχοντας ως απώτερο στόχο την προβολή του ελληνικού συνεδριακού προϊόντος στις αγορές του εξωτερικού<...> ο HAPCO (Hellenic Association of Professional Congress Organizers) συμμετείχε και φέτος στη διεθνή έκθεση CONFEX, που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο (24-26 Φεβρουαρίου).

Μεσούσης της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, η συμμετοχή εκθετών, που δραστηριοποιούνται στον επαγγελματικό και συνεδριακό τουρισμό ήταν ομολογουμένως μειωμένη. Όσοι όμως ήταν εκεί, φρόντισαν να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία για ενημέρωση περί των τελευταίων εξελίξεων και τάσεων της αγοράς, αλλά και για να επεκτείνουν το δίκτυο επαφών τους, πραγματοποιώντας επαγγελματικές συναντήσεις με άλλους εκθέτες. Η γενική αίσθηση όλων των στελεχών της CONFEX ήταν πως για την αντιμετώπιση της κρίσης απαιτείται ευελιξία κινήσεων και σταθερότητα τιμολογιακής πολιτικής, γεγονός που βρήκε σύμφωνη την πλειοψηφία των συμμετεχόντων στην έκθεση.

Ο HAPCO, συμμετέχοντας για ακόμη μια χρονιά στην έκθεση, εκπροσωπούμενος από τη γενική διευθύντρια, κα Λύντια Μαστρονικολή, και αρκετά μέλη του, κατέστησε σε όλους σαφές ότι ο ελληνικός συνεδριακός τουρισμός παραμένει σχεδόν αλώβητος από την κρίση και μπορεί να αναλάβει επιτυχώς την οποιαδήποτε διοργάνωση.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024