Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΤαξιδιωτική οδηγία για τους Έλληνες ταξιδιώτες προς ΠΓΔΜ
Mετά την επίθεση σε ελληνικά τουριστικά λεωφορεία στην Οχρίδα

Ταξιδιωτική οδηγία για τους Έλληνες ταξιδιώτες προς ΠΓΔΜ

Ταξιδιωτική οδηγία για τους Έλληνες που ταξιδεύουν ή σκοπεύουν να ταξιδέψουν στην ΠΓΔΜ εξέδωσε το ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών, μετά την επίθεση που δέχθηκαν το βράδυ της Κυριακής τρία ελληνικά τουριστικά λεωφορεία στην Οχρίδα. Συγκεκριμένα, το Υπουργείο Εξωτερικών ενημερώνει…

Ταξιδιωτική οδηγία για τους Έλληνες που ταξιδεύουν ή σκοπεύουν να ταξιδέψουν στην ΠΓΔΜ εξέδωσε<...> το ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών, μετά την επίθεση που δέχθηκαν το βράδυ της Κυριακής τρία ελληνικά τουριστικά λεωφορεία στην Οχρίδα. Συγκεκριμένα, το Υπουργείο Εξωτερικών ενημερώνει τους Έλληνες πολίτες ότι ενδέχεται να αντιμετωπίσουν προβλήματα κατά τη διέλευσή τους ή την παραμονή τους στην ΠΓΔΜ λόγω του αρνητικού κλίματος που έχει καλλιεργηθεί σε βάρος της Ελλάδας.

Επίσης, προειδοποιεί ότι όλες οι διαδικασίες που αφορούν σε τελωνεία, φορολογία, μεταφορές τράνζιτ, εξαγωγή ποσού σε ξένο συνάλλαγμα και σε κανόνες οδικής κυκλοφορίας, “εφαρμόζονται πλειστάκις από τις σκοπιανές αρχές έναντι των Ελλήνων πολιτών με εξάντληση κάθε αυστηρότητας, με εμφανή χαρακτηριστικά κατάχρησης και δυσανάλογες συνέπειες”. Ακόμη, οι Έλληνες προειδοποιούνται ότι η νομοθεσία στην ΠΓΔΜ αλλάζει συνεχώς και χωρίς καμία προηγούμενη ενημέρωση του κοινού.

Η ανακοίνωση του ΥΠΕΞ καλεί τους Έλληνες να “λαμβάνουν μέτρα ιδιαίτερης προσοχής και σύνεσης, όσον αφορά την ασφάλεια του προσώπου και της περιουσίας τους, κατά την διαμονή ή την διέλευσή τους από την ΠΓΔΜ”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024