Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Έμφαση στον πολιτιστικό και θρησκευτικό τουρισμό

H Ν.Α. Δράμας στην International Tourist Fair-Holiday and Spa Expo

Βίκυ Καραντζαβέλου - 05 Μάρτιος 2009, 00:00

Με τις καλύτερες εντυπώσεις και ευνοϊκές προβλέψεις για το μέλλον επέστρεψαν τα μέλη της δραμινής αποστολής<...>

που συμμετείχαν με περίπτερο της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Δράμας στη διεθνή Έκθεση Τουρισμού “International Tourist Fair - Holiday and Spa Expo”, η οποία πραγματοποιήθηκε στη Σόφια της Βουλγαρίας, από 26 έως 28 Φεβρουαρίου 2009.

Εντυπωσιακή ήταν η προσέλευση πολλών επιχειρηματιών, δημοσιογράφων και τουριστικών πρακτόρων, αλλά και απλών επισκεπτών, οι οποίοι έσπευσαν να προμηθευτούν πληροφοριακό υλικό (έντυπο και σε ηλεκτρονική μορφή), ενώ έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις τουριστικές δυνατότητες που προσφέρει ο νομός Δράμας, με έμφαση στον πολιτιστικό και θρησκευτικό τουρισμό. Παράλληλα συζητήθηκαν οι προοπτικές ανάπτυξης κοινών δράσεων πολιτιστικού περιεχομένου, καθώς και κοινών διαδρομών φυσιολατρικού περιεχομένου.

Διαπιστώθηκε ότι ο νομός Δράμας, μετά και τη διάνοιξη του δρόμου και την επαναλειτουργία τού Τελωνείου Εξοχής, αποτελεί έναν τόπο γνωστό στους γείτονες Βούλγαρους και όχι απλώς ένα πέρασμα για τις ακτές τής Μεσογείου. Αποτελεί έναν τόπο αποκλειστικού προορισμού, όπου οι επισκέπτες μπορούν να συνδυάσουν βόλτα στην αγορά και στα σοκάκια τής πόλης, φαγητό και επίσκεψη στα μουσεία και στα πάρκα αναψυχής.

Πολλοί ήταν και οι επισκέπτες που ενδιαφέρθηκαν για γευσιγνωστικές αναζητήσεις και ζήτησαν να προμηθευτούν το νέο έντυπο της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Δράμας, στο οποίο παρουσιάζονται γευσιγνωστικές προτάσεις, για το οποίο πληροφορήθηκαν από τα βουλγαρικά ΜΜΕ που παρευρέθησαν στην έκθεση Γευσιγνωσίας Μακεδονικών Γεύσεων στο ξενοδοχείο Hilton της Σόφιας το απόγευμα της Δευτέρας, 23 Φεβρουαρίου 2009.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top