Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΈναρξη συνεργασίας Lufthansa και Brussels Airlines
Αμοιβαία χρήση των αιθουσών αναμονής των δύο εταιρειών, αρχής γενομένης από 15 Φεβρουαρίου

Έναρξη συνεργασίας Lufthansa και Brussels Airlines

Η Lufthansa και η Brussels Airlines επεκτείνουν τη συνεργασία τους μέσα στα πλαίσια της προγραμματισμένης ένταξης του βελγικού αερομεταφορέα στην αεροπορική συμμαχία Star Alliance. Από τις 15 Φεβρουαρίου, οι επιβάτες […]

Η Lufthansa και η Brussels Airlines επεκτείνουν τη συνεργασία τους μέσα στα πλαίσια της προγραμματισμένης ένταξης του<...> βελγικού αερομεταφορέα στην αεροπορική συμμαχία Star Alliance.

Από τις 15 Φεβρουαρίου, οι επιβάτες και των δύο αεροπορικών εταιριών έχουν ελεύθερη πρόσβαση στους χώρους αναμονής τόσο της Lufthansa όσο και της Brussels Airlines. Μέλη με Platinum status στο πρόγραμμα “Privilege” τακτικών επιβατών της βελγικής αεροπορικής εταιρίας θα έχουν στο μέλλον το δικαίωμα να χρησιμοποιούν τις αίθουσες αναμονής Senator και Business-Class της Lufthansa σε όλο τον κόσμο. Σε αντάλλαγμα, μέλη του προγράμματος τακτικών επιβατών της Lufthansa “Miles & More”, θα έχουν πρόσβαση στους χώρους αναμονής της Brussels Airlines. Από εδώ και στο εξής, τα μέλη “HON Circle” του προγράμματος “Miles & More”, καθώς και οι επιβάτες με status Senator ή ταξιδιώτες Πρώτης Θέσης θα μπορούν να χρησιμοποιούν τις αίθουσες αναμονής του βελγικού αερομεταφορέα στις Βρυξέλλες. Επιπλέον, οι αποσκευές των επιβατών θα μπορούν να τσεκάρονται απευθείας μέχρι τον τελικό προορισμό σε πτήσεις που εκτελούνται από τις δύο αεροπορικές εταιρείες.

Ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη τα σχέδια για τα επόμενα βήματα της συνεργασίας μεταξύ Lufthansa και Brussels Airlines. Πολύ σύντομα οι επιβάτες θα μπορούν να συνδυάζουν ναύλους των δύο αερομεταφορέων σε διασυνοριακή διακίνηση. Επίσης προβλέπεται η ολοκλήρωση μιας συμφωνίας κοινού- κωδικού (code share) που θα περιλαμβάνει μεγάλα τμήματα του δικτύου των δύο αεροπορικών εταιρειών. Η συμφωνία θα διευκολύνει πολλές διασυνδέσεις να προσφέρονται με κοινό αριθμό πτήσης. Επιπλέον, οι εταιρείες Lufthansa, Brussels Airlines και Swiss International Air Lines θα ενώσουν τα frequent flyer προγράμματά τους.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024