Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Σβήνει και χαμηλώνει τα φώτα του στις 28/3 στις 20:30 και για μία ώρα

Το Μεγάλη Βρεταννία συμμετέχει στην Ώρα της Γης

Τατιάνα Ρόκου - 06 Μάρτιος 2009, 00:00

Το Σάββατο 28 Μαρτίου 2009 το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία θα συμμετάσχει στην “Ώρα της Γης” σβήνοντας και χαμηλώνοντας τα φώτα του στις<...>

20.30 για μία ώρα και στέλνοντας έτσι ένα ηχηρό μήνυμα σχετικά με την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση. Όλα τα ξενοδοχεία της Starwood θα στηρίξουν αυτή τη σημαντική προσπάθεια με διάφορες δραστηριότητες ανά τον κόσμο.

Το ξενοδοχείο, λαμβάνοντας πάντοτε υπόψη την ασφάλεια των πελατών, στις 20:30 και για μία ώρα, θα σβήσει τον εξωτερικό φωτισμό και θα χαμηλώσει τον φωτισμό στους κοινόχρηστους χώρους καθώς και στα εστιατόριά του προσφέροντας στους πελάτες την ευκαιρία να δειπνήσουν με πολύ χαμηλό φωτισμό ή και υπό το ρομαντικό φως των κεριών. Οι πελάτες θα ενημερωθούν με μήνυμα στις τηλεοράσεις των δωματίων τους για την περιβαλλοντική αυτή ευαισθητοποίηση και έτσι θα τους δωθεί η ευκαιρία να συμμετάσχουν εφ’όσον το επιθυμούν χαμηλώνοντας ή και κλείνοντας τελείως τα φώτα στο δωμάτιό τους. Η ίδια ευκαιρία θα δοθεί και στους διοργανωτές εκδηλώσεων στις αίθουσες δεξιώσεων του ξενοδοχείου. Η διοίκηση του ξενοδοχείου θα ενθαρρύνει το προσωπικό του να συμμετάσχει σε αυτή την τόσο ευαισθητοποιημένη πράξη, κλείνοντας ο καθένας τα φώτα στο σπίτι του.

“Δεδομένου ότι το global warming και η επικείμενη αλλαγή του κλίματος είναι από τις μεγαλύτερες προκλήσεις για τη σύγχρονη κοινωνία, έχει γίνει σαφές ότι ο τρόπος που βλέπουμε την επιχείρησή μας πρέπει να αλλάξει και να εφαρμόσουμε ένα νέο και πιο `πράσινο` τρόπο σκέψης”, αναφέρει η εταιρεία. Το κλειδί για αυτήν την αλλαγή είναι η μείωση των εκπομπών του CO2 παγκοσμίως, και όπως όλες οι επιχειρήσεις έτσι και η Starwood παίζει έναν κρίσιμο ρόλο ως ιδιοκτήτρια και διαχειρίστρια εταιρεία ξενοδοχείων σε όλη την υδρόγειο. Οι πελάτες μας ευαισθητοποιούνται όλο και περισσότερο με το περιβάλλον, και αναμένουν τη δημόσια επιβεβαίωση της υποχρέωσης της Starwood μέσω δραστηριοτήτων όπως η `Ώρα της Γης`”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top