Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΚύπροςΑνοιξιάτικες αποδράσεις 5 αστέρων στην Κύπρο από τη Louis Hotels
Στο ξενοδοχείο 5 αστέρων Apollonia Beach Hotel, στη Λεμεσό

Ανοιξιάτικες αποδράσεις 5 αστέρων στην Κύπρο από τη Louis Hotels

Η Louis Hotels προσφέρει μικρές αποδράσεις στο ξενοδοχείο 5 αστέρων Apollonia Beach Hotel στη Λεμεσό. Ξεκινώντας από το πενθήμερο της 25ης Μαρτίου, τις διακοπές του Πάσχα, το τριήμερο της Πρωτομαγιάς […]

Η Louis Hotels προσφέρει μικρές αποδράσεις στο ξενοδοχείο 5 αστέρων Apollonia Beach Hotel στη Λεμεσό. Ξεκινώντας από<...> το πενθήμερο της 25ης Μαρτίου, τις διακοπές του Πάσχα, το τριήμερο της Πρωτομαγιάς και του Αγίου Πνεύματος, προσφέρονται πακέτα διακοπών σε ελκυστικές τιμές. Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην ομορφότερη τοποθεσία της παραλίας και στο κεντρικότερο σημείο της κοσμοπολίτικης Λεμεσού.

Το ιαπωνικό εστιατόριο του ξενοδοχείου “Akakiko”, θα μυήσει τους επισκέπτες σε έναν «εξωτικό» κόσμο γαστρονομικών επιλογών, με φόντο τη θάλασσα, ενώ οι επισκέπτες θα ανακαλύψουν μία ξενοδοχειακή μονάδα που παρέχει όλες τις σύγχρονες ανέσεις όπως το Apollonia Leisure Club, με σύγχρονα μηχανήματα εκγύμνασης, φροντίζοντας με τον καλύτερο τρόπο όσους επιθυμούν να μην παραμελήσουν την φυσική τους κατάσταση ακόμα και στις διακοπές. Στιγμές απόλυτης χαλάρωσης θα απολαύσουν οι επισκέπτες και στο spa του ξενοδοχείου, στο οποίο θα ζήσουν την εμπειρία ενός μασάζ στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο δίπλα στη θάλασσα, συνδυάζοντας χαλάρωση και ευεξία.

Μέσα σε αυτό το κλίμα και διατηρώντας το υψηλό επίπεδο παροχών, διατηρείται η προσωπική σχέση με κάθε πελάτη, κάτι που διακρίνει όλες τις ξενοδοχειακές μονάδες που ανήκουν στην αλυσίδα της Louis Hotels.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024