Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Meetings and Incentive Industry Awards

Τρίτη διεθνής “χρυσή” διάκριση για τη Vista Events

Βίκυ Καραντζαβέλου - 09 Μάρτιος 2009, 00:00

Για τρίτη συνεχή χρονιά η ελληνική εταιρεία Vista Events είναι η μεγάλη νικήτρια στα διεθνή βραβεία Meetings and<...>

Incentive Industry Awards, κερδίζοντας το Χρυσό Βραβείο του “Καλύτερου πρακτορείου συνεδριακού τουρισμού” (Best Destination Management Company), συναγωνιζόμενη γραφεία απο όλο τον κόσμο.

Η λαμπρή τελετή της βράβευσης στην οποία παρευρέθηκαν πάνω απο 600 άτομα του χώρου, έγινε στις 23 Φεβρουαρίου στο Λονδίνο, στο ξενοδοχείο Novotel. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ελληνική εταιρεία που ειδικεύεται στο συνεδριακό τουρισμό ψηφίζεται απο την ελίτ της παγκόσμιας βιομηχανίας τουρισμού για αυτήν την ύψιστη διάκριση.

Η εκδήλωση αυτή είναι ένα φιλανθρωπικό γκαλά τα έσοδα του οποίου διατείθονται στον παγκόσμιο φιλανθρωπικό οργανισμό Save the Children το οποίο είναι υπο την αιγίδα της Πριγκήπισσας Aννας της Αγγλίας.

Το βραβείο παρέδοσε ο Graham Frazer, Deputy Chairman της εταιρείας Grass Roots EvenCom στον Γενικό Δ/ντή της Vista Events, Πάνο Φραγκάκη ο οποίος και δήλωσε: Είμαι περήφανος που καταξιωμένοι διοργανωτές συνεδρίων της Μεγάλης Βρετανίας απένημαν στην εταιρεία μας για τρίτη συνεχή χρονιά το βραβείο αυτό. Η διάκριση αυτή είναι μία επιβράβευση των μέχρι τώρα προσπαθειών μας και παράλληλα μία δέσμευση για μία διαρκή βελτίωση στις παροχές υπηρεσιών προς τους πελάτες μας.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top