Τελευταία νέα
ΑρχικήΕξοπλισμός & ΠρομήθειεςΤουριστικών Επιχειρήσεων & ΞενοδοχείωνΤα διάσημα γαλλικά προϊόντα Cinq Mondes στο Spa του Hilton
Η παραγωγή τους ακολουθεί αυστηρά οικολογικές αρχές

Τα διάσημα γαλλικά προϊόντα Cinq Mondes στο Spa του Hilton

Το Hiltonia Fitness & Wellness Club μόλις εγκαινίασε τη συνεργασία του με τα πολυτελή προϊόντα Cinq Mondes. Οι φανατικοί των spa τα γνωρίζουν ήδη. Εκτός από την έντονη παρουσία τους […]

Το Hiltonia Fitness & Wellness Club μόλις εγκαινίασε τη συνεργασία του με τα πολυτελή προϊόντα Cinq Mondes. Οι φανατικοί<...> των spa τα γνωρίζουν ήδη. Εκτός από την έντονη παρουσία τους στη Γαλλία, τα προϊόντα Cinq Mondes βρίσκονται στα Spa ξενοδοχείων πολυτελείας σε παραδεισένιους προορισμούς, όπως ο Μαυρίκιος, οι Σεϊχέλλες και το Μαρόκο, αλλά και στην Ευρώπη, το Μονακό και τη Λοζάνη.

Ο πρωτοπόρος ιδρυτής της μάρκας, Jean-Louis Poiroux, παθιασμένος με το μασάζ και την αρωματοθεραπεία, άνοιξε το πρώτο του Spa στο Παρίσι το 2001. Πριν, είχε ταξιδέψει για 10 χρόνια στην Ασία μελετώντας τις αρχέγονες παραδόσεις του μασάζ και τα τελετουργικά ομορφιάς των διάφορων πολιτισμών. Έτσι, επέλεξε για τα Spa του τις καλύτερες περιποιήσεις των μεγάλων παραδόσεων: Μασάζ Αγιουρβέδα από την Ινδία, Ταοϊστικό μασάζ προσώπου από την Κίνα, Γιαπωνέζικο Μπάνιο και άλλες περιποιήσεις “από τις πέντε ηπείρους” με σφραγίδα την ποιότητα και την αυθεντικότητα. Τα προϊόντα CINQ MONDES είναι εμπνευσμένα απο παραδοσιακές εξωτικές συνταγές και τεχνικές, που έχουν όμως προσαρμοστεί στο δυτικό τρόπο ζωής σύμφωνα με τα πιο απαιτητικά κριτήρια της σύγχρονης κοσμετολογίας. Η παραγωγή τους ακολουθεί αυστηρά οικολογικές αρχές, μια που τα τεστ γίνονται κάτω από δερματολογικό έλεγχο, ενώ τα προϊόντα δεν περιέχουν σιλικόνη, ορυκτά έλαια, τεχνητές χρωστικές ουσίες, ούτε πρώτες ύλες ζωϊκής προέλευσης.

Μπορείτε να απολαύσετε τις περιποιήσεις ομορφιάς και τα μασάζ της Cinq Mondes και στην Αθήνα, αποκλειστικά στο Spa του Hilton. Εκεί διατίθενται και τα καλλυντικά προϊόντα της εταιρείας, όπως η Creme Riche de Jeunesse και το Serum Riche de Jeunesse, που συγκεντρώνουν όλη τη δύναμη των φυτών της κινεζικής φαρμακοποίας μέσω του πατενταρισμένου συμπλόκου Padina Pavonica (εκχύλισμα φυκιών που λειαίνει και τις ρυτίδες).

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024