Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Στους περισσότερους ευρωπαϊκούς προορισμούς (από Παρίσι και Αμστερνταμ για Αθήνα)

Ηλεκτρονική κάρτα επιβίβασης στο κινητό τηλέφωνο από την Air France-KLM

Βίκυ Καραντζαβέλου - 13 Μάρτιος 2009, 00:00

Μετά από μία δοκιμαστική περίοδο 6μηνών στα δρομολόγια Παρίσι - Αμστερνταμ - Παρίσι και σε εσωτερικούς προορισμούς μέσα στη<...>

Γαλλία, η Air France KLM προσφέρει τώρα αυτήν την υπηρεσία  σταδιακά σε όλη την Ευρώπη.  Για την ώρα χρησιμοποιείται σε πτήσεις από Παρίσι και Aμστερνταμ για τους περισσότερους προορισμούς μέσα στην Ευρώπη –με εξαίρεση την Αγγλία.   

Επιβάτες μπορούν να  κάνουν check-in από το κινητό τους ή PDA (υπολογιστή χειρός) και να λάβουν την κάρτα επιβίβασης μέσω MMS ή SMS. Δεν χρειάζεται να τυπώσουν την κάρτα επιβίβασης –το μόνο έγγραφο που θα χρειασθούν για να ταξιδέψουν είναι η προσωπική τους ταυτότητα ή διαβατήριο. 

Η ηλεκτρονική κάρτα επιβίβασης περιέχει όλες τις πληροφορίες μιας συμβατικής κάρτας επιβίβασης, καθώς και έναν αποκλειστικό γραμμικό κώδικα (barcode). Ο ειδικός αυτός κωδικός μπορεί να ‘διαβασθεί’ στην πύλη, στον  ειδικό χώρο αποσκευών (baggage drop-off point), στα σημεία  ελέγχου, στους ειδικούς χώρους αναμονής (lounges) και στα αφορολόγητα καταστήματα στο αεροδρόμιο του Aμστερνταμ.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top