Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Από τις 11 έως τις 15 Μαρτίου 2009

ITB Berlin: Το σύνολο του τουριστικού κόσμου είναι εδώ

Βίκυ Καραντζαβέλου - 13 Μάρτιος 2009, 00:00

Πλήρως “κλεισμένη” από συμμετοχές -ήδη από το Φεβρουάριο- είναι η ITB Berlin, που πραγματοποιείται για 43η φορά από τις 11 έως τις 15 Μαρτίου 2009 και αναφέρεται<...>

ότι οι αριθμοί των εκθετών έχουν παραμείνει σταθεροί σε σχέση με τα περυσινά επίπεδα. Συνολικά 11.098 εταιρείες-εκθέτες (11.147 το 2008) από 187 χώρες καταλαμβάνουν 26 αίθουσες, που τακτοποιούνται με βάση τη γεωγραφική τους κατανομή και σύμφωνα με το ιδιαίτερο τμήμα της τουριστικής βιομηχανίας που αντιπροσωπεύει η κάθε μία.

“Η αβεβαιότητα που υπάρχει στο συγκεκριμένο τομεά καθιστούν τη αξιοσημείωτο αυτό γεγονός σημαντικότερο από ποτέ” σχολίασε ο δρ Goke, chief operating officer της Messe Berlin. “Όλοι οι σχετικοί φορείς με τον τουρισμό αναμένονται στην έκθεση. Γιατι εδώ θα δουν όχι μόνο τις τάσεις της αγοράς, αλλά και θα βρουν ένα χώρο συζητήσεων σχετικά με τις στρατηγικές που θα πρέπει να υιοθετηθούν σε `δύσκολους` καιρούς.

Προ πάντων είναι ένα μέρος όπου οι επιχειρηματικές κινήσεις και δραστηριότητες συζητιούνται σε διεθνές επίπεδο. Με πάνω από τα 3/4 των εκθετών τοης και περισσότερα από το 35% των εμπορικών επισκεπτών να  προέρχονται από το εξωτερικός, η έκθεση ITB Berlin παραμένει ο αδιαφιλονίκητος ηγέτης για τη διεθνή βιομηχανία ταξιδιού”.

Επιπλέον, η παρουσία περισσότερων από 120 υπουργών τουρισμού από όλον τον κόσμο διασφαλίζει τη στενή επαφή με τους πολιτικούς και παρέχει ευκαιρίες για συζητήσεις όσον αφορά στην παρούσα οικονομική κατάσταση με ανθρώπους που κατέχουν υπεύθυνες θέσεις.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top