Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ένα αστέρι Michelin για την ελληνική – μεσογειακή κουζίνα του

Αστέρι Michelin και φέτος για το εστιατόριο Vardis

Βίκυ Καραντζαβέλου - 23 Μάρτιος 2009, 00:00

Για μια ακόμη χρονιά το γνωστό εστιατόριο Vardis του ξενοδοχείου στην Κηφισιά απέσπασε ένα αστέρι<...>

Michelin για την ελληνική – μεσογειακή κουζίνα του. Το εστιατόριο Vardis για μία ακόμη χρονιά βραβεύεται με αστέρι Michelin. Μέσα από παραδοσιακές συνταγές παίρνει υλικό και ο νέος σεφ Αστέριος Κουστούδης αποδομεί και οικοδομεί μια νέα πρόταση. Ο μόλις 30 ετών chef Αστέριος Κουστούδης, ο οποίος παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει περάσει από πολλά γνωστά ξενοδοχεία και εστιατόρια της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας, είναι ένας από τους ανθρώπους που κρύβονται πίσω από αυτή την προσπάθεια και στηρίζει αλλά και στηρίζεται από την έμπειρη ομάδα του ξενοδοχείου Πεντελικόν. Το Vardis είναι το μόνο εστιατόριο ξενοδοχείου που βραβεύεται σχεδόν κάθε χρόνο από το 1999 με αστέρι Michelin.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...












* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top