Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΑεροσκάφος βγήκε εκτός αεροδιαδρόμου στην Κωνσταντινούπολη
Δεν υπήρξαν νεκροί ή τραυματίες

Αεροσκάφος βγήκε εκτός αεροδιαδρόμου στην Κωνσταντινούπολη

Ουκρανικό αεροσκάφος βγήκε από τον διάδρομο κατά τη διάρκεια της προσγείωσής του στο διεθνές αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης, χωρίς να υπάρξουν τραυματίες, μετέδωσε το τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN-Turk. Επρόκειτο για ουκρανικό […]

Ουκρανικό αεροσκάφος βγήκε από τον διάδρομο κατά τη διάρκεια της προσγείωσής του στο διεθνές αεροδρόμιο της<...> Κωνσταντινούπολης, χωρίς να υπάρξουν τραυματίες, μετέδωσε το τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN-Turk. Επρόκειτο για ουκρανικό αεροσκάφος που πραγματοποιούσε πτήση από το Ντόνετσκ προς την Κωνσταντινούπολη με 44 επιβάτες και μέλη πληρώματος.

Οι μπροστινές ρόδες του αεροσκάφους, ενός Embraer ERJ-145, που ανήκει στην αεροπορική UDN, γλίστρησαν βγαίνοντας από την πίστα στο τέλος του διαδρόμου, χωρίς να προκληθούν τραυματισμοί ή ζημίες στο αεροπλάνο. Ασθενοφόρα και πυροσβεστικά οχήματα έσπευσαν στο τέλος του διαδρόμου, σύμφωνα με τις εικόνες που μεταδόθηκαν από το CNN-Turk. Ο διάδρομος όπου συνέβη το ατύχημα έκλεισε, μετέδωσε το πρακτορείο “Ανατολή”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024