Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΠάσχα με Grace Hotels Group σε Μύκονο και Σαντορίνη
Με ειδικές προσφορές

Πάσχα με Grace Hotels Group σε Μύκονο και Σαντορίνη

Ο Όμιλος Grace Hotels υποδέχεται για άλλη μια χρονιά το Πάσχα και επιφυλάσσει δελεαστικές προσφορές στους επισκέπτες του. Για τους εραστές της κοσμοπολίτικης Μυκόνου, το Mykonos Grace – που συμπεριλαμβάνεται […]

Ο Όμιλος Grace Hotels υποδέχεται για άλλη μια χρονιά το Πάσχα και επιφυλάσσει δελεαστικές προσφορές στους επισκέπτες του. Για τους εραστές της<...> κοσμοπολίτικης Μυκόνου, το Mykonos Grace – που συμπεριλαμβάνεται στην Conde Nast Traveller Hot List 2008 UK & USA και έχει κερδίσει το European Hotel Design Award 2007- ξεκινά την τουριστική περίοδο από τον Απρίλιο. Φέτος ο chef Παύλος Σιμοτόπουλος θα μυήσει τους επισκέπτες στη μεσογειακή κουζίνα, ενώ το ειδικό μενού που συμπεριλαμβάνει μαγειρίτσα για το Μ. Σάββατο και αρνί στη σούβλα με άλλες παραδοσιακές νοστιμιές για την Κυριακή του Πάσχα, έρχεται να δώσει μια ιδιαίτερη γεύση στη Μυκονιάτικη ατμόσφαιρα των ημερών. Για τους λάτρεις της Σαντορίνης, o Ιωσήφ και η Μαρτίνα, General Manager Couple του Santorini Grace, υποδέχονται τους επισκέπτες και φέτος στο Ημεροβίγλι, συνδυάζοντας την κατανυκτική ατμόσφαιρα των πασχαλινών ημερών με μια διάχυτη αίσθηση ρομαντισμού.

Τα Grace Hotels αποτελούν θυγατρική της εταιρείας First Mediterranean Investments (FMI) και δημιουργήθηκαν με σκοπό να προσφέρουν στους επισκέπτες τους απαράμιλλη ποιότητα, σε ιδανικούς χώρους απόδρασης, στους δημοφιλέστερους προορισμούς του κόσμου. Η First Mediterranean Investments (FMI) είναι μέλος του παγκόσμιου ομίλου Libra Group.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024