Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Στις 24, 25 και 26 Απριλίου 2009, στο ξενοδοχείο Pallini Beach

Με την υποστήριξη της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Χαλκιδικής η Agro Tourism 2009

Τατιάνα Ρόκου - 02 Απρίλιος 2009, 00:00

Τη συνεργασία όλης της δυναμικής παραγωγικής βάσης της Χαλκιδικής επιδιώκει να εξασφαλίσει η “Agro Tourism 2009”, που οργανώνεται από το<...>

Δήμο Κασσάνδρας, σε συνεργασία με τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Χαλκιδικής και τον Τουριστικό Αναπτυξιακό Όμιλο Χαλκιδικής-ΤΑΟΧ, στις 24, 25 και 26 Απριλίου 2009, στο ξενοδοχείο Pallini Beach.

Η πολυεκδήλωση Agro Tourism 2009 θα περιλαμβάνει οκτώ επιδείξεις μαγειρικής με την χρησιμοποίηση παραδοσιακών προϊόντων από τα εκτιθέμενα, με την βοήθεια των μαθητών και καθηγητών του Εκπαιδευτηρίου Μακεδονίας του Οργανισμού Τουριστικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης-ΟΤΕΚ. Ακόμη, θα διοργανωθεί διαγωνισμός παραδοσιακής πίττας για όλες τις νοικοκυρές της περιοχής την Κυριακή, 26/4/09, στις 12:00, στο χώρο της έκθεσης.

Ήδη έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον 30 περίπου εκθέτες-παραγωγοί τοπικών προϊόντων.  Τα εγκαίνια της Agro Tourism 2009 θα κάνει ο υπουργός Μακεδονίας-Θράκης κ. Σταύρος Καλαφάτης, την Παρασκευή, 24/4/2009, στις 8 το βράδυ και θα ακολουθήσει πρόγραμμα από τους πολιτιστικούς συλλόγους της περιοχής, όπως και το Σάββατο το βράδυ.

Το Σάββατο, 25/4/2009 και ώρα 11:00, διοργανώνεται στον ίδιο χώρο ημερίδα με θέμα “Περιβάλλον & ελληνική ύπαιθρος», με ομιλητές τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Κ. Κιλτίδη και τον ευρωβουλευτή κ. Γ. Γκλαβάκη. Και την Κυριακή, 26/4/2009, μετά την ολοκλήρωση της έκθεσης, ο Σύνδεσμος Φίλων Λαογραφίας & Παράδοσης Αθύτου, με την υποστήριξη του Δήμου Κασσάνδρας, καλεί όλους τους συμμετέχοντες, και όσους άλλους επισκέπτες επιθυμούν, στο 2ο Αντάμωμα Κασσανδρινών Χορευτικών στην Πλατεία Αθύτου για ένα χορευτικό και γευστικό γλέντι.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top