Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Quintessentially iPhone City Guides

Εφαρμογή iPhone με πληροφορίες και συμβουλές για πάνω από 30 κορυφαίους προορισμούς

Τατιάνα Ρόκου - 03 Απρίλιος 2009, 00:00

Χάρη στη συνεργασία της iPhone με το Quintessentially, το διεθνούς φήμης lifestyle management group, “γεννήθηκε” ένα νέο πρωτοποριακό,<...>

χρήσιμο και διασκεδαστικό application. Πρόκειται για τα Quintessentially City Guides, που μέχρι σήμερα αποτελούσαν αποκλειστικό προνόμιο των μελών του Quintessentially και πλέον θα είναι διαθέσιμα στα εκατομμύρια χρηστών iPhone παγκοσμίως.

Αξιοποιώντας την εμπειρία και τοπική γνώση των 47 γραφείων του Quintessentially ανά τoν κόσμο, η υπηρεσία θα προσφέρει πρόσβαση στις πιo αξιόπιστες πληροφορίες και συμβουλές για περισσότερους από 30 κορυφαίους προορισμούς του πλανήτη. Ποια είναι τα πιο δημοφιλή clubs αυτή τη στιγμή στην Νέα Υόρκη, ποιο εστιατόριο του Χονγκ Κονγκ δρέπει αστέρια και τι θεωρείται μοδάτο στις δημοφιλέστερες πόλεις του κόσμου; Θα βρίσκονται όλα στην οθόνη του iPhone, με άνετη πλοήγηση στο φιλικό και εύχρηστο μενού των Quintessetnially City Guides. Σαν ένας καλά ενημερωμένος προσωπικός ξεναγός σε μια γκάμα επιλογών που ανανεώνονται συνεχώς, οι Quintessentially City Guides επιτρέπουν στο χρήστη να παίζει τον κόσμο στα δάχτυλά του όπου κι αν βρίσκεται.

Η εφαρμογή Quintessentially City Guides “κατεβαίνει” εύκολα και δωρεάν από την ιστοσελίδα της Apple.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top