Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠαρουσίαση της Κω στη Στοκχόλμη
Προβολή του νησιού ως προορισμό οικογένειας

Παρουσίαση της Κω στη Στοκχόλμη

Με επιτυχία διεξήχθη η εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος της Κω, σε συνεργασία με το Γραφείο του ΕΟΤ Σκανδιναβίας στις 17 Μαρτίου 2009 στη Στοκχόλμη. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από το […]

Με επιτυχία διεξήχθη η εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος της Κω, σε συνεργασία με το Γραφείο του ΕΟΤ Σκανδιναβίας στις 17 Μαρτίου 2009 στη<...> Στοκχόλμη. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από το δήμαρχο της Κω, κ. Γιώργο Κυρίτση και τον αντιδήμαρχο σε θέματα Τουρισμού κ. Ηλία Σηφάκη και είχε στόχο να προβάλει το νέο πρόσωπο του νησιού -ειδικότερα να αναδείξει τον προορισμό ως προορισμό οικογένειας. Κατά την παρουσίαση προβλήθηκε DVD σε πωλητές μεγάλου Tour Operator (Apollo) και Travel Agent που μεταπουλούν τουριστικά πακέτα για την Κω. Στην εκδήλωση παρευρέθησαν η Α.Ε. ο Πρέσβης της Ελλάδος στην Σουηδία κ. Ε. Καρόκης, ο εμπορικός ακόλουθος της Πρεσβείας κ. Β. Μπακαλης, η πολιτιστική ακόλουθος της Πρεσβείας κα Ρ. Μελμπερη, η ακολούθως Τύπου της Πρεσβείας κα Β. Κοχλιαρίδου, εκπρόσωποι της Ελληνικής Ομοσπονδίας, δημοσιογράφοι και πλήθος κόσμου.

Στην συνέχεια έγινε βράβευση διακεκριμένων ατόμων που έχουν ενισχύσει την προβολή του ελληνικού τουρισμού στην Σκανδιναβία. Η Α.Ε. ο Πρέσβης της Ελλάδας στην Σουηδία, κ. Ευάγγελος Καρόκης, βράβευσε τον Ελληνοκύπριο επιχειρηματία κ. Φρίξο Παπαδόπουλο, ιδιοκτήτη της εταιρείας Fondana, ο οποίος κατάφερε με την πάροδο του χρόνου να γνωστοποιήσει στους Σουηδούς τα παραδοσιακά ελληνικά και κυπριακά τρόφιμα (φέτα, χαλούμι, ελαιόλαδο, λιαστή ντομάτα). Στην συνέχεια, ο δήμαρχος της Κώ βράβευσε τον εμπορικό διευθυντή του μεγαλύτερου για την Ελλάδα Tour Operator στην Σκανδιναβία, Apollo (380.000 Σκανδιναβοί επιβάτες προς την Ελλάδα ετήσια), κ. Τάκη Φιλιπόπουλο για την συνεισφορά του από το 1986 στην προώθηση του ελληνικού τουρισμού. Τέλος, ο δήμαρχος βράβευσε για την 37ετή συνεισφορά της στον ελληνικό τουρισμό κα Riina Birkenfeldt, επιτόπιο προσωπικό του ΕΟΤ Σκανδιναβίας, καθώς και το διευθυντή του γραφείου ΕΟΤ Σκανδιναβίας κ. Νικόλαο Σταμάτη. Η βραδιά έκλεισε με ελληνική μουσική και παραδοσιακά ελληνικά εδέσματα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024