Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & Προβολή1o Greek Luxury Tourism & Property Show στο Αμπου Ντάμπι
Επενδύσεις real estate στην Ελλάδα

1o Greek Luxury Tourism & Property Show στο Αμπου Ντάμπι

Η Real Travel Media Group πραγματοποιεί ένα ακόμη βήμα, με στόχο την προώθηση των κλάδων του τουρισμού και του τουριστικού Real Estate στο εξωτερικό. Μετά τις εκδηλώσεις στη Ρωσία και […]

Η Real Travel Media Group πραγματοποιεί ένα ακόμη βήμα, με στόχο την προώθηση των κλάδων του τουρισμού και του τουριστικού Real Estate στο εξωτερικό. Μετά<...> τις εκδηλώσεις στη Ρωσία και τη Βρετανία, η εταιρεία διοργανώνει το 1o Greek Luxury Tourism & Property Show στα Αραβικά Εμιράτα, στις 15 και 16 Ιουνίου, στο υπερπολυτελές Emirates Palace στο Abu Dhabi. Πρόκειται για εκδήλωση ιδιαίτερα στοχευμένη στο αραβικό κοινό το οποίο ενδιαφέρεται να πραγματοποιήσει είτε διακοπές σε ελληνικά πολυτελή ξενοδοχεία, είτε να αγοράσει τουριστικές κατοικίες, αλλά κυρίως να προβεί σε ενδελεχείς επαφές με επενδυτές και Funds της αραβικής αγοράς που εδράζονται σε όλα τα αραβικά εμιράτα, το Κατάρ, τη Σαουδική Αραβία και το Μπαχρέιν. Ταυτόχρονα θα κλειστούν συγκεκριμένα ραντεβού με Tour Operators, μεσίτες και χρηματοοικονομικούς οίκους της τοπικής αγοράς.

Ήδη η προσπάθεια της Real Travel Media Group ανταποκρίνεται στη ζήτηση του ξένου κοινού που ενδιαφέρεται για επενδύσεις στην Ελλάδα ή απλά για αγορά παραθεριστικής κατοικίας, καθώς και διακοπών. Επισημαίνεται ότι το ενδιαφέρον των Αράβων για την ελληνική τουριστική αγορά, τόσο όσον αφορά τον επενδυτικό τομέα όσο και τον αμιγώς ταξιδιωτικό παραμένει έντονο, μολονότι η χρηματοοικονομική κρίση έχει “χτυπήσει” και τη συγκεκριμένη αγορά, κυρίως αυτήν του Dubai. Προς τούτο οι εταιρείες P.R. επέλεξαν την αγορά του Abu Dhabi, διακρίνοντας τη σπουδή δεκάδων επιχειρηματιών του εν λόγω Εμιράτου για την Ελλάδα.

Η επιτυχία των συμμετεχόντων στο Abu Dhabi θεωρείταια πό την εταιρεία ότι είναι εξασφαλισμένη, δεδομένου ότι η Real Travel Media Group, πέραν της άμεσης συνεργασίας με το Ελληνοαραβικό Επιμελητήριο, έχει συνεχείς και άμεσες επαφές με φορείς και παράγοντες Αράβων επενδυτών υψηλής οικονομικής εμβέλειας.

Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων θα συμμετέχουν ξένα Επιμελητήρια, ο ΕΟΤ, η ΕΤΑ και κορυφαίοι επιχειρηματικοί όμιλοι, που δραστηριοποιούνται στον τουρισμό και στο τουριστικό Real Estate. Στο πλαίσιο της διήμερης εκδήλωσης θα διενεργηθεί Gala Dinner, ενώ θα υπάρξουν και εκπλήξεις για τους συμμετέχοντες. Η εκδήλωση βρίσκεται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης, του ΕΟΤ, της ΕΤΑ, του Invest in Greece και του Έλληνοαραβικού Eπιμελητηρίου.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024