Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εκπαιδευτών Κατάδυσης

Καταδυτικός τουρισμός: To ανεκμετάλλευτο τουριστικό πακέτο

Βίκυ Καραντζαβέλου - 07 Απρίλιος 2009, 00:00

“Κατά την παρουσία μας ως επισκέπτες στην πρώτη εθνική προσπάθεια προβολής της ελληνικής κατάδυσης, στην έκθεση LIDS 2009 που διεξήχθη στο Λονδίνο στις<...>

28 και 29 Μαρτίου θα θέλαμε να εκφράσουμε τα συγχαρητήρια μας πρωτίστως στο Υ.Π.Τ.ΑΝ. και Ε.Ο.Τ. που έλαβαν, μετά από 35 χρόνια απουσίας από τον διεθνή Τουριστικό καταδυτικό χώρο, την απόφαση  για παρουσία της ελληνικής κατάδυσης με ειδικό περίπτερο για την κατάδυση”, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εκπαιδευτών Κατάδυσης.

“Οι 10.000 επισκέπτες της έκθεσης για πρώτη φορά είδαν την Ελλάδα να παρουσιάζει το τουριστικό  Καταδυτικό προiόν της σε χώρο που ομολογουμένως είχε εξαιρετική παρουσία. Υπήρξε εκδήλωση ενδιαφέροντος από tour operators και εκπροσώπους χωρών για την πρώτη παρουσία της Ελλάδας ως νέου καταδυτικού προορισμού.

Αξίζει να συγχαρούμε ιδιαιτέρως αυτούς που ενδιαφέρθηκαν και έστειλαν μπροσούρες και προσωπικές κάρτες όπως τα Κ.Κ. και εκπαιδευτές: Aegean Diving από την Σαντορίνη, Aquatic από την Κεφαλλονιά, Go Diving από την Ίο, Ionian Divers , Mediterranean Dive Club από την Σαντορίνη, Crostaceo από το Λουτράκι, Corfu Diving από την Κέρκυρα, Cyclades Diving Places Νομαρχία Κυκλάδων, Blue Adventures Diving από Χανιά, Aqua Divers Club από το Σούνιο, Divers Club από Κρήτη, Kos Divers από Κώ, Amorgos scuba Diving από  Αμοργό, Σιάτρα Ελένη, Mykonos Dive Center από Μύκονο, Volcano Diving Center απο Σαντορίνη, και Santorini Dive Center από  Σαντορίνη. Πιθανόν να ήταν και άλλα Κ.Κ. που μας  διαφεύγουν.

Η εθελοντική παρουσία των έμπειρων Σάλβανου Αντώνη και Διολέτα Παναγιώτη ήταν ουσιαστική που με την συνεχή διανομή εντύπων, του ψηφιακού χάρτη DVD καθώς διαφημιστικού υλικού του ΕΟΤ, φρόντιζαν να ενημερώνουν τους επισκέπτες, και να τονίζουν την Ελληνική παρουσία. Η προσπάθεια αυτή δεν θα είχε καν ξεκινήσει εάν δεν είχε ενδιαφερθεί ο αυτοδύτης Κος Λιόλιος Κυριάκος από τον ΕΟΤ Αγγλίας, και τον ευχαριστούμε για την πραγματικά αξιοπρεπή παρουσία της χώρας μας.

Πιστεύουμε ότι η συνεχή και αποδοτική συνεργασία των φορέων θα έχει ως αποτέλεσμα την ανάδειξη της Ελλάδας, που διαθέτει όλα τα εχέγγυα, ως νέος διεθνής καταδυτικός προορισμός. Συγχαρητήρια σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top