Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΣημαντικές οι προοπτικές συνεργασίας Ελλάδας – Γαλλίας στον επαγγελματικό τουρισμό
Ο HAPCO στη MEEDEX 2009

Σημαντικές οι προοπτικές συνεργασίας Ελλάδας – Γαλλίας στον επαγγελματικό τουρισμό

Δυναμικό παρών στην έκθεση MEEDEX (Meeting Destination Experts), που πραγματοποιήθηκε την περίοδο 1-2 Απριλίου 2009 στο Παρίσι (Pavillon Dauphine), έδωσε ο HAPCO (Hellenic Association of Professional Congress Organizers), εκπροσωπώντας τα […]

Δυναμικό παρών στην έκθεση MEEDEX (Meeting Destination Experts), που πραγματοποιήθηκε την περίοδο 1-2 Απριλίου 2009 στο<...> Παρίσι (Pavillon Dauphine), έδωσε ο HAPCO (Hellenic Association of Professional Congress Organizers), εκπροσωπώντας τα μέλη του και το ελληνικό συνεδριακό προϊόν για πρώτη φορά στη Γαλλία.

Η MEEDEX, μία έκθεση αποκλειστικά για επαγγελματίες, έδωσε την ευκαιρία στις ελληνικές συμμετοχές να προβάλλουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους σε ένα εκλεκτό κοινό, που έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την Ελλάδα. Στην έκθεση συμμετείχαν επαγγελματίες του συνεδριακού και επαγγελματικού τουρισμού, όχι μόνο από το Παρίσι, αλλά και από πολλές περιφέρειες της χώρας, ενώ μεταξύ των 180 εκθετών υπήρχαν αντιπροσωπείες 25 διεθνών προορισμών. Η έκθεση κατέγραψε περισσότερους από 1.000 επαγγελματίες επισκέπτες, ενώ ο αριθμός των συναντήσεων ξεπέρασε τις 2000.

Αξίζει να τονιστεί το ενδιαφέρον πολλών επιχειρήσεων από τη nότια Γαλλία και ειδικότερα τις περιοχές Lille, Nice, Toulouse και Montpellier για διοργάνωση εταιρικών ταξιδίων στην Ελλάδα, γεγονός που έδωσε προστιθέμενη αξία στο ενημερωτικό υλικό του HAPCO.

Η άψογη διοργάνωση και ο χαρακτήρας υψηλού επαγγελματισμού της MEEDEX άφησαν στον HAPCO, που εκπροσωπήθηκε από τη γενική διευθύντρια του κα Λύντια Μαστρονικολή, τις καλύτερες εντυπώσεις, ανανεώνοντας με πολλούς επαγγελματίες το ραντεβού του και για την επόμενη χρονιά.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024