Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ο HAPCO στη MEEDEX 2009

Σημαντικές οι προοπτικές συνεργασίας Ελλάδας – Γαλλίας στον επαγγελματικό τουρισμό

Θοδωρής Κουμέλης - 07 Απρίλιος 2009, 00:00

Δυναμικό παρών στην έκθεση MEEDEX (Meeting Destination Experts), που πραγματοποιήθηκε την περίοδο 1-2 Απριλίου 2009 στο<...>

Παρίσι (Pavillon Dauphine), έδωσε ο HAPCO (Hellenic Association of Professional Congress Organizers), εκπροσωπώντας τα μέλη του και το ελληνικό συνεδριακό προϊόν για πρώτη φορά στη Γαλλία.

Η MEEDEX, μία έκθεση αποκλειστικά για επαγγελματίες, έδωσε την ευκαιρία στις ελληνικές συμμετοχές να προβάλλουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους σε ένα εκλεκτό κοινό, που έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την Ελλάδα.  Στην έκθεση συμμετείχαν επαγγελματίες του συνεδριακού και επαγγελματικού τουρισμού, όχι μόνο από το Παρίσι, αλλά και από πολλές περιφέρειες της χώρας, ενώ μεταξύ των 180 εκθετών υπήρχαν αντιπροσωπείες 25 διεθνών προορισμών. Η έκθεση κατέγραψε περισσότερους από 1.000 επαγγελματίες επισκέπτες, ενώ ο αριθμός των συναντήσεων ξεπέρασε τις 2000.

Αξίζει να τονιστεί το ενδιαφέρον πολλών επιχειρήσεων από τη nότια Γαλλία και ειδικότερα τις περιοχές Lille, Nice, Toulouse και Montpellier για διοργάνωση εταιρικών ταξιδίων στην Ελλάδα, γεγονός που έδωσε προστιθέμενη αξία στο ενημερωτικό υλικό του HAPCO. 

Η άψογη διοργάνωση και ο χαρακτήρας υψηλού επαγγελματισμού της MEEDEX άφησαν στον HAPCO, που εκπροσωπήθηκε από τη γενική διευθύντρια του κα Λύντια Μαστρονικολή, τις καλύτερες εντυπώσεις, ανανεώνοντας με πολλούς επαγγελματίες το ραντεβού του και για την επόμενη χρονιά.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top