Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΛοιπές μορφέςΣεμινάριο Οινογνωσίας στο ξενοδοχείο Helmos Kalavrita

Σεμινάριο Οινογνωσίας στο ξενοδοχείο Helmos Kalavrita

Το ξενοδοχείο Helmos Kalavrita και ο οινολόγος Aγγελος Ρούβαλης οργανώνουν σεμινάριο οινογνωσίας και προσκαλούν τους ενδιαφερόμενους να μυήθουν στα μυστικά του κρασιού και να δοκιμάσουν κρασιά της περιοχής. Η εκδήλωση […]

Το ξενοδοχείο Helmos Kalavrita και ο οινολόγος Aγγελος Ρούβαλης οργανώνουν σεμινάριο οινογνωσίας<...> και προσκαλούν τους ενδιαφερόμενους να μυήθουν στα μυστικά του κρασιού και να δοκιμάσουν κρασιά της περιοχής. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 24, 25 και 26 Απριλίου 2009 και απευθύνεται σε όλους όσους τους αρέσει το καλό κρασί, θέλουν να μάθουν να το απολαμβάνουν, αλλά και να δουν από κοντά την παραγωγή του.

Αναλυτικότερα, το Σαββατοκύριακο Οινογνωσίας, περιλαμβάνει:


  • Γνωριμία με τον οινολόγο – οινοποιό Aγγελο Ρούβαλη και το προϊόν “Οίνος”, καθώς και παρουσίαση των βασικών στοιχείων της γευστικής δοκιμής των κρασιών.

  • Γευστικές δοκιμές κρασιών της αμπελουργικής ζώνης της Αιγιάλειας με σχόλια και καθοδήγηση από τον Τάσο Δροσιάδη και τον Aγγελο Ρούβαλη. Ξενάγηση στην αμπελουργική ζώνη της διαδρομής Καλάβρυτα – Αίγιο και στο πρότυπο οινοποιείο του ΟΙΝΟΦΟΡΟΥ.


Όλα αυτά τα μυστικά του κρασιού θα αποκαλυφθούν στο Helmos Kalavrita. Πρόκειται για το πιο άνετο και μοντέρνο ξενοδοχείο των Καλαβρύτων, με μοναδική ποιότητα και φροντίδα στις υπηρεσίες προς τους πελάτες του.
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024