Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Οι πτήσεις θα ξεκινήσουν στις 17 Απριλίου

Απ’ευθείας πτήσεις της LOT Αθήνα - Κρακοβία από το καλοκαίρι το 2009

Τατιάνα Ρόκου - 08 Απρίλιος 2009, 00:00

Η πολωνική αεροπορική εταιρεία LOT – που εκπροσωπείται από το 1955 στην Ελλάδα από την<...>

Goldair, εγκαινιάζει από αυτό το καλοκαίρι, απ’ευθείας πτήσεις ανάμεσα στην Αθήνα και την Κρακοβία. Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται με Embraer 170 δύο φορές την εβδομάδα

Αναχώρηση από Αθήνα κάθε Δευτέρα και Παρασκευή πρωί και επιστροφή κάθε Πέμπτη και Κυριακή βράδυ. Οι πτήσεις θα ξεκινήσουν στις 17 Απριλίου και θα ισχύσουν μέχρι 14 Σεπτεμβρίου 2009. Η LOT, αξίζει να τονίσουμε ότι πετά 9 φορές την εβδομάδα από Αθήνα και για Βαρσοβία.

Η LOT γιορτάζει φέτος τα 80της γενέθλια έχοντας και μια δυνατή ιστορική παρουσία στην Ελλάδα. Το 1931 η LOT εγκαινίασε την γραμμή Βαρσοβία – Θεσσαλονίκη με ενδιάμεσους σταθμούς το Βουκουρέστι και τη Σόφια. Το σύνολο της διαδρομής από την Βαρσοβία στην Θεσσαλονίκη ανερχόταν στα 2.468 χλμ. Η οργάνωση και η εξυπηρέτηση της γραμμής ήταν ένας άθλος όχι μόνο για την Πολωνία, αλλά και την Ευρώπη. Ο χρόνος του ταξιδιού μειώθηκε από 5 μέρες σε 14 ώρες. Στις 4 Οκτωβρίου του 1936, το δρομολόγιο επεκτάθηκε και στην Αθήνα και τελικά στις 6 Νοεμβρίου του 1938 η LOT ξεκίνησε πτήσεις από Βαρσοβία για Αθήνα.

Οι υπεύθυνοι του εμπορικού τμήματος τόσο της LOT όσο και της Goldair, πιστεύουν ότι η νέα γραμμή ανάμεσα στην Αθήνα και την Κρακοβία θα διευρύνει σημαντικά τις υπηρεσίες προς τον επιχειρηματικό κόσμο και την ελληνική αγορά γενικότερα με άμεσες προοπτικές και τουριστικής ανάπτυξης, δεδομένων των ισχυρών ιστορικών δεσμών της χώρας μας με την Πολωνία.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top