Τελευταία νέα
Η ελαφριά και διαφανής καμπίνα περιλαμβάνει τις καλύτερες λειτουργίες ευεξίας της Teuco

Η Teuco διευρύνει τη σειρά ντους

Μετά την επιτυχία του μοντέλου 155, η Teuco διευρύνει τη σειρά της με την νέα καμπίνα ντους 156 “Next +”, η οποία διαθέτει χαρακτηριστικές γραμμές που δημιουργήθηκαν με λύσεις σχεδιασμού […]

Μετά την επιτυχία του μοντέλου 155, η Teuco διευρύνει τη σειρά της με την νέα καμπίνα ντους 156 “Next +”,<...> η οποία διαθέτει χαρακτηριστικές γραμμές που δημιουργήθηκαν με λύσεις σχεδιασμού που ευνοούν την ελαφριά δομή και το στυλ. Οι πλευρές από υαλοπίνακα, η απουσία πλαισίων, η περιορισμένη χρήση ακρυλικού και η δυνατότητα επιλογής του περλέ χρώματος “του πάγου” που διαφέρει από το παραδοσιακό λευκό, καθιστούν τη διαφάνεια τον απόλυτο πρωταγωνιστή του σκηνικού.

Το στυλ και οι καθαρές γραμμές είναι τα νέα χαρακτηριστικά του θαλάμου που σχεδίασε ο Nilo Gioacchni, πέραν της μέγιστης προσοχής που δίδεται στην εργονομία και την άνεση που εγγυώνται απόλυτη δυνατότητα ένταξής του στον εσωτερικό σας χώρο. Παρ` όλο που είναι ένα μοντέλο μειωμένων διαστάσεων (90×90 cm) και συνεπώς μπορεί να εγκατασταθεί σε οποιοδήποτε μπάνιο, όλες οι λεπτομέρειες στο εσωτερικό του έχουν μελετηθεί προσεκτικά για να εγγυάται μέγιστη ελευθερία κινήσεων, πρωτίστως με το ανακλινόμενο κάθισμα. Κατά τη διάρκεια ενός ατμόλουτρου ή ντους, το κάθισμα αυτό επιτρέπει στο χρήστη να χαλαρώνει και να χρησιμοποιεί τη συσκευή μασάζ με την οποία είναι εξοπλισμένος ο θάλαμος και όταν πια δεν το χρειάζεται, κλείνει και εντοιχίζεται στο κάτω μέρος του τοίχου, χωρίς να καταλαμβάνει χώρο μέσα στο θάλαμο.

Επιπλέον, οι διαφορετικές επιλογές παραδοσιακής εγκατάστασης της βάσης επάνω στο δάπεδο ή εγκατάστασης με μερική εντοίχιση στο δάπεδο, προσφέρουν αυξημένη αρμονία στις μορφές, δίνοντας ακόμα μεγαλύτερη έμφαση στις μεγάλες γυάλινες επιφάνειες.

Για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των πελατών που ενδιαφέρονται για την εσωτερική αξία των προϊόντων, η Teuco έχει επίσης εμπλουτίσει το νέο μοντέλο 156 με διαφορετικές δυνατότητες εγκατάστασης και πολλαπλές λειτουργίες, προσφέροντας ακόμα και ένα μοντέλο με ατμόλουτρο, σχεδιασμένο για όσους θέλουν να απολαμβάνουν μια ολοκληρωμένη και μοναδική εμπειρία, μια πραγματική έκρηξη ευεξίας, στην άνεση του σπιτιού τους.

Το νέο μοντέλο 156 προσφέρει απόλυτη ευκολία: όχι μόνο στη χρήση αλλά και στην εγκατάσταση, χάρη στην αποκλειστική τεχνολογία Next. Στην πραγματικότητα, ο μειωμένος αριθμός μερών που πρέπει να συναρμολογηθούν κάνει την εγκατάσταση εύκολη και γρήγορη στο χώρο του μπάνιου: οι “εντοιχιζόμενες` εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς και δεν χρησιμοποιούν σιλικόνη. Διαθέτουν απόλυτη σταθερότητα, διάρκεια στο χρόνο και καθαρίζονται και συντηρούνται εύκολα. Αυτά είναι στοιχεία που εγγυώνται υψηλή ποιότητα κατασκευής και προσοχή στη λεπτομέρεια, όπως αναμένεται από μια κορυφαία στην αγορά εταιρεία.

Η σειρά “Next +” θα διευρυνθεί την επόμενη άνοιξη με το νέο θάλαμο ντους 157, σε ορθογώνιο σχήμα. Ένα συμπαγές, ελαφρύ σχέδιο το οποίο θα βελτιώσει στο μέγιστο τη διαφάνεια, καθιστώντας το θάλαμο ιδανικό για οποιοδήποτε μπάνιο.

Ένα έργο σε εξέλιξη που δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα και το οποίο προορίζεται να διευρύνει τα όρια της ευεξίας με νέες ιδέες για προϊόντα. Μια προσφορά που γεννιέται από την ένωση του εξευγενισμένου σχεδίου και των υψηλότερων προτύπων απόδοσης που περιλαμβάνουν την βέλτιστη τεχνολογία και ποιότητα της Teuco.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024