Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΤο Santorini Grace στην Conde Nast Traveller Hotlist 2009
Τα Grace Hotels βρίσκονται για δεύτερη φορά στη λίστα των καλύτερων ξενοδοχείων

Το Santorini Grace στην Conde Nast Traveller Hotlist 2009

Το μοναδικό ξενοδοχείο στην Ελλάδα που συμπεριλαμβάνεται στην Hot List του Conde Nast Traveller για το 2009 είναι το Santorini Grace. H διάσημη Hot List περιλαμβάνει κάθε χρόνο τα πιο […]

Το μοναδικό ξενοδοχείο στην Ελλάδα που συμπεριλαμβάνεται στην Hot List του Conde Nast Traveller για το 2009 είναι<…> το Santorini Grace. H διάσημη Hot List περιλαμβάνει κάθε χρόνο τα πιο ιδιαίτερα, πρωτοποριακά και πολυτελή νέα ξενοδοχεία, από μικρές, ανεξάρτητες boutique μονάδες μέχρι μεγάλα, επώνυμα resort ξενοδοχεία. Η βράβευση αυτή έρχεται να προστεθεί στην περυσινή παρουσία του Mykonos Grace στη Hot List 2008. Το Santorini Grace βρίσκεται στο Ημεροβίγλι, το πιο κοσμοπολίτικο μέρος του νησιού. Κτισμένο στην Καλντέρα, σε υψόμετρο 300 μέτρων.

Σχολιάζοντας τη νέα βράβευση ο κ. Philippe Requin, Chief Executive Officer του Grace Hotels Group δήλωσε: “Μας τιμά ιδιαίτερα το γεγονός ότι ήδη δύο από τα ξενοδοχεία μας έχουν συμπεριληφθεί στη διάσημη Hot List, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Η Σαντορίνη προσφέρει το ιδανικό περιβάλλον για να αναδείξουμε με τον καλύτερο τρόπο τις αξίες των ξενοδοχείων Grace. H μαγευτική ατμόσφαιρα του νησιού αντανακλά την πολυτέλεια, την κομψότητα και το στυλ που αποτελούν την υπογραφή των Grace”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024