Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Επένδυση 900 εκατ.ευρώ

Η Costa Cruises εγκαινιάζει δυο νέα κρουαζιερόπλοια

Βίκυ Καραντζαβέλου - 13 Απρίλιος 2009, 00:00

Η Costa Cruises είναι η πρώτη εταιρεία που εγκαινιάζει δυο νέα κρουαζιερόπλοια ταυτόχρονα το Costa Luminosa και το Costa Pacifica, επενδύοντας<...>

συνολικά περίπου 900 εκατ. ευρώ. Τα δύο πλοία της Costa συμπλήρωσαν επιτυχώς τις επίσημες δοκιμές τους και θα βαπτιστούν μαζί σε μια μεγάλη εκδήλωση στις 5 Ιουνίου στη Γένοβα.

Η Costa Cruises είναι η εταιρεία με την μεγαλύτερη ανάπτυξη στόλου, με 5 νέα πλοία που θα παραδοθούν μέχρι το 2012 και τα 3 από αυτά σε λιγότερο από ένα χρόνο. Και τα 5 πλοία κατασκευάζονται στην Ιταλία από την Fincantieri.

Costa Luminosa: Το πλοίο του φωτός

Το πλοίο είναι 92.700 τόνων και έχει χωρητικότητα 2.828 επιβατών. Ένα μοναδικό πλοίο σχεδιασμένο μόνο γι’ αυτούς που αποζητούν το καλύτερο, προηγμένη τεχνολογία και σεβασμό στο περιβάλλον. 4D κινηματογράφος, θέατρο με εντυπωσιακούς  συνδυασμούς  χρωμάτων και ήχων, εξομοιωτής γκόλφ με 37 διαδρομές, Samsara Spa, Playstation World με Playstation 3, 772 καμπίνες με μπαλκόνι που αντιστοιχούν στο 68% του συνόλου των καμπινών του πλοίου. Το καλοκαίρι του 2009 θα προσφέρει κρουαζιέρες στην Βόρεια Ευρώπη , τα Νορβηγικά φιόρδ και τις πρωτεύουσες της Βαλτικής. Αντιθέτως το φθινόπωρο θα κάνει 11ημερη κρουαζιέρα στα Κανάρια, ενώ το χειμώνα 2009 -2010 θα βρίσκεται στο Ντουμπάι με 7ημερες κρουαζιέρες στα Αραβικά Εμιράτα, Ομάν και Μπαχρέιν. Το Costa Luminosa θα βρίσκεται στον Πειραιά για μια πρώτη παρουσίαση στις 13 Μαΐου 2009.

Costa Pacifica: Το πλοίο της μουσικής

Το πλοίο είναι 114.500 τόνων με χωρητικότητα 3.780 επιβατών. Για πρώτη φορά επιβάτης κρουαζιέρας θα απολαμβάνει μια ολοκληρωμένη μουσική εμπειρία, 29 νέα τραγούδια από τον Mauro Pagani, εκ των οποίων τα 8 γράφτηκαν ειδικά για το Costa Pacifica. Στο πλοίο λειτουργεί ένα από τα πιο σύγχρονα studio εγγραφής όπου οι επιβάτες μπορούν να τραγουδήσουν και να ηχογραφήσουν τα αγαπημένα τους τραγούδια, παίρνοντας μαζί τους το CD για ενθύμιο, το Samsara Spa ίσως ένα από τα μεγαλύτερα που υπάρχει σε πλοίο, ένας εξομοιωτής φόρμουλα ένα, μια κεντρική πισίνα που εκτείνεται σε 2 καταστρώματα με συρόμενη γυάλινη οροφή και μια γιγαντιαία οθόνη 18 τ.μ. Το καλοκαίρι του 2009 θα εκτελεί 7ημερες κρουαζιέρες στη Δυτική Μεσόγειο, ενώ το χειμώνα 2009 – 2010 θα εκτελεί κρουαζιέρες στην Αίγυπτο και το Ισραήλ.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top