Τελευταία νέα
ΑρχικήΕξοπλισμός & ΠρομήθειεςΤουριστικών Επιχειρήσεων & ΞενοδοχείωνΗ Eurotel Hospitality επεκτείνει περαιτέρω την πελατειακή της βάση
Πάνω από 50 νέοι μεγάλοι πελάτες το 2008

Η Eurotel Hospitality επεκτείνει περαιτέρω την πελατειακή της βάση

Η Eurotel Hospitality, εταιρεία στην παροχή λύσεων πληροφορικής για τους χώρους της φιλοξενίας, ανακοινώνει ότι κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς επεκτάθηκε ακόμη περισσότερο η πελατειακή της βάση. Πιο συγκεκριμένα, […]

Η Eurotel Hospitality, εταιρεία στην παροχή λύσεων πληροφορικής για τους χώρους της φιλοξενίας, ανακοινώνει ότι κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς επεκτάθηκε<...> ακόμη περισσότερο η πελατειακή της βάση. Πιο συγκεκριμένα, πάνω από 50 νέοι μεγάλοι πελάτες από το χώρο της εστίασης και της φιλοξενίας, και όχι μόνο, εμπιστεύτηκαν το 2008 τα προϊόντα των διεθνών οίκων που αντιπροσωπεύει η Εurotel Hospitality στην αγορά της Ελλάδος και της Κύπρου, για την οργάνωση της επιχείρησής τους. Οι πελάτες αυτοί έρχονται να προστεθούν στους ήδη ευχαριστημένους πελάτες που αριθμεί η εταιρεία σε όλη την Ελλάδα αλλά και την Κύπρο και αποδεικνύουν για άλλη μια φορά την ηγετική θέση της Eurotel Hospitality στην εν λόγω αγορά.

Την τελευταία πενταετία η Eurotel Hospitality κατατάσσεται στις πρώτες επιλογές των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον τομέα της φιλοξενίας και της εστίασης, για τη μηχανογράφησή τους, αποδεικνύοντας έτσι την βαθιά τεχνογνωσία που διαθέτει η εταιρεία.

Σημειώνεται ότι ανάμεσα στους νέους πελάτες είναι τα Aquis Hotels & Resorts, μία αλυσίδα με 4 ξενοδοχεία σε Κέρκυρα και Κω, όπου όλα μαζί συνολικά αριθμούν 1.287 δωμάτια. Η αλυσίδα εμπιστεύτηκε την Eurotel Hospitality για την μηχανογράφηση των ξενοδοχείων της εγκαθιστώντας τις εφαρμογές back και front office Micros 9700, καθώς και το ολοκληρωμένο σύστημα κρατήσεων Opera, αλλά και τις ψηφιακές ηλεκτρονικές κλειδαριές της Vingcard. Επιπλέον από τον ξενοδοχειακό κλάδο αναφέρονται επίσης τα: Domes of Elounda, Epirus Palace, Forum Hotels, Galaxy Hotel και Ios Palace. Στο χώρο της μαζικής εστίασης προστέθηκαν γνωστά εστιατόρια και cafe, εγκαθιστώντας προϊόντα Micros Fidelio, μεταξύ των οποίων είναι τα: Matsuhisa, Mente Cafe Ανάπτυξη, Public Cafe και το νεόκοπο εστιατόριο Wagamama.

Σημειώνεται επίσης ότι ένα ακόμη εκπαιδευτικό ίδρυμα, το ΤΕΙ Αθηνών, εξοπλίστηκε με προϊόντα της Eurotel Hospitality, προκειμένου να διδάσκει το σύστημα διαχείρισης για ξενοδοχεία Fidelio Suite 8, αποδεικνύοντας έτσι για άλλη μια φορά πως τα προϊόντα της Micros-Fidelio αποτελούν την ηγετική λύση της αγοράς στον τομέα του τουρισμού και της εστίασης.

Τέλος, μεγάλες εγκαταστάσεις πραγματοποιήθηκαν και στην Κύπρο, στο Le Meridien με την εφαρμογή Opera, αλλά και στο Capital Coast στην Πάφο, με Fidelio 8 και Micros 3700.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024