Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Η Sofitel κατασκευάζει το πρώτο ξενοδοχείο της στο Λονδίνο

Βίκυ Καραντζαβέλου - 22 Μάρτιος 2001, 00:00

Η αλυσίδα ξενοδοχείων Sofitel<.>, που ανήκει στο γαλλικό γκρουπ Accor<.>, αποκάλυψε τα σχέδιά της για την κατασκευή του πρώτου της ξενοδοχείου στην<...>

Αγγλία. Το ξενοδοχείο θα βρίσκεται στην γωνία της Waterloo Place και Pall Mall και είναι ιδιοκτησίας της εταιρίας The Crowne Estate.

O διευθυντής της Αγγλίας της Accor Business και Leisure Hotels, κ. Michael Flaxman, δήλωσε ότι η κατασκευή του νέου ξενοδοχείου στο Λονδίνο, είναι η αρχή των προσπαθειών που γίνονται για την επέκταση της Sofitel στις μεγαλύτερες πόλεις του κόσμου.

Το ξενοδοχείο θα αποτελείται από 187 δωμάτια και από 15 σουίτες με δυνατότητα σύνδεσης με το Internet από την οθόνη της τηλεόρασης, τηλεφωνικές υπηρεσίες και πολλές ακόμα διευκολύνσεις, που συμπεριλαμβάνουν και αίθουσα εκδηλώσεων για 200 άτομα.

Το κτίριο που θα χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή του ξενοδοχείου είναι 125.000 τετραγωνικά πόδια και είναι κτισμένο σε νεοκλασικό ρυθμό, τον οποίο και σκοπεύει να διατηρήσει ο κατασκευαστής του ξενοδοχείου. Παλιότερα, στεγάστηκε στο κτίριο μια θυγατρική εταιρία της Lloyds Bank και στην διακόσμηση του ξενοδοχείου θα χρησιμοποιηθούν έπιπλα και πορτραίτα από την τράπεζα. Η λειτουργία του ξενοδοχείου θα αρχίσει τον επόμενο Δεκέμβριο.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top