Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήBarosso: Το Νέο Μουσείο Ακροπόλεως ένα από τα πιο σημαντικά παγκοσμίως
Επίσκεψη Α. Σαμαρά και Jose Manuel Barroso στο Νέο Μουσείο της Ακρόπολης

Barosso: Το Νέο Μουσείο Ακροπόλεως ένα από τα πιο σημαντικά παγκοσμίως

Ο υπουργός Πολιτισμού, κ. Αντώνης Σαμαράς, υποδέχτηκε χθες τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κ. Jose Manuel Barroso στο Νέο Μουσείο της Ακρόπολης. Ο κ. Barroso δήλωσε: “Θέλω να ευχαριστήσω την ελληνική Κυβέρνηση και…

Ο υπουργός Πολιτισμού, κ. Αντώνης Σαμαράς, υποδέχτηκε χθες τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κ. Jose Manuel Barroso στο<…> Νέο Μουσείο της Ακρόπολης. Ο κ. Barroso δήλωσε: “Θέλω να ευχαριστήσω την ελληνική Κυβέρνηση και τον κ. Σαμαρά για την πρόσκληση αυτή. Αποτελεί μεγάλο προνόμιο να επισκέπτομαι αυτό το σπουδαίο μουσείο πριν από τα επίσημα εγκαίνιά του. Πιστεύω ότι οι Έλληνες πρέπει να είναι υπερήφανοι για αυτό το σπουδαίο μουσείο. Είναι ένα από τα πιο σημαντικά του κόσμου για την κληρονομιά μας, την κληρονομιά των Ευρωπαίων, αλλά και τον παγκόσμιο πολιτισμό. Εμείς στην Επιτροπή είμαστε υπερήφανοι που συνεισφέραμε σε αυτό το πρότζεκτ. Αναμένω το άνοιγμα του μουσείου, που πιστεύω ότι θα γίνει με μεγάλη επιτυχία, και εκατομμύρια πολίτες από την Ελλάδα και από ολόκληρο τον κόσμο θα δούνε αυτά τα μοναδικά εκθέματα του πολιτισμού μας”.

“Ετοιμάζουμε ένα μουσείο κόσμημα που τα εγκαίνιά του, στις 20 Ιουνίου, θα αποτελέσουν ένα πολύ μεγάλο, παγκόσμιο γεγονός. Ο κ. Μπαρόζο, πήρε σήμερα την πρώτη γεύση και ακούσατε, άλλωστε, τις εντυπώσεις του”, ανέφερε ο κ. Σαμαράς.

Οι κ.κ. Σαμαράς και Barroso, μετά το πέρας της επίσκεψής τους, γευμάτισαν στον Διόνυσο και στη συνέχεια επισκέφτηκαν το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024