Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΚαινοτόμα συμφωνία αγοροπωλησίας ξενοδοχείων από την Hilton Group

Καινοτόμα συμφωνία αγοροπωλησίας ξενοδοχείων από την Hilton Group

Σε καινοτόμα συμφωνία αγοροπωλησίας ξενοδοχείων προχώρησε η εταιρία Hilton Group. Η Hilton προκειμένου να ρευστοποιήσει ένα σημαντικό ποσό πούλησε έντεκα ξενοδοχεία της που λειτουργούν στην Αγγλία, στην τιμή των 312 […]

Σε καινοτόμα συμφωνία αγοροπωλησίας ξενοδοχείων προχώρησε η εταιρία Hilton<.> Group. Η Hilton προκειμένου να<...> ρευστοποιήσει ένα σημαντικό ποσό πούλησε έντεκα ξενοδοχεία της που λειτουργούν στην Αγγλία, στην τιμή των<> 312 εκατ. λιρών, στην τράπεζα Royal Bank of Scotland, από την οποία στη συνέχεια τα απόκτησε ξανά με τη μέθοδο του leasing.

Η συμφωνία αυτή δίνει στην εταιρία Hilton International -θυγατρική του Hilton Group- τη δυνατότητα να λειτουργήσει με leasing για τα επόμενα είκοσι χρόνια τα εννιά από τα έντεκα ξενοδοχεία, και για τριάντα χρόνια τα άλλα δύο, το Hyde Park και το Glasgow.

Η συμφωνία προβλέπει ότι το group υποχρεούται να πληρώνει ενοίκιο 25% από τα έσοδα των ξενοδοχείων με εγγυημένη απόδοση 12,5 εκατ. λίρες τον χρόνο. Ο γενικός διευθυντής του Hilton Group, κ. David Michels, δήλωσε ότι "η κίνηση αυτή αποτελεί καινοτομία για την ξενοδοχειακή βιομηχανία αφού μας έδωσε τη δυνατότητα να ρευστοποιήσουμε 312 εκατ. λίρες και παράλληλα να διατηρήσουμε τα συμφέροντά μας στα ξενοδοχεία έχοντας σημαντική συμμετοχή στα μελλοντικά κέρδη από τη λειτουργία τους".

Τα υπόλοιπα εννέα ξενοδοχεία που πούλησε η Hilton είναι το Leicester, το Maidstone, το St Anne's Manor, το Warwick, το Manchester Airport, το Bracknell, το Grosvenor Glasgow, το Avisford Park (Arundel) και το Brighton Metropole.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024