Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Από την Intercontinental Hotels Group

Τιμητική διάκριση για το Holiday Inn Thessaloniki

Τατιάνα Ρόκου - 07 Μάιος 2009, 00:00

Το “Torchbearer Award 2008”, το κορυφαίο βραβείο που απονέμει κάθε έτος η μεγαλύτερη παγκοσμίως αλυσίδα ξενοδοχείων<...>

Intercontinental Hotels Group, κατέκτησε για δεύτερη φορά στην ιστορία του το Holiday Inn Thessaloniki, μαζί με 19 ακόμη ξενοδοχεία ανάμεσα σε 675 ξενοδοχειακές μονάδες που διαθέτει ή ελέγχει ο διεθνής Όμιλος στην περιοχή της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής.

Το “Torchbearer Award 2008” αποτελεί τη μεγαλύτερη και τη σημαντικότερη διάκριση που απονέμει η Intercontinental Hotels Group σε ξενοδοχείο της αλυσίδας της. Αυτή η κατηγορία βραβείου αναγνωρίζει και επιβραβεύει την αξιοσημείωτη επίδοση των ξενοδοχείων εκείνων που πετυχαίνουν την υψηλότερη βαθμολογία στη μέτρηση ικανοποίησης του πελάτη. Απονέμεται στα ξενοδοχεία εκείνα, τα οποία πέτυχαν να βρίσκονται μέσα στο 3% της κορυφαίας βαθμολογίας της μέτρησης Ικανοποίησης του Πελάτη και ταυτοχρόνως κατάφεραν να έχουν τα καλύτερα αποτελέσματα στην συμμόρφωση με τα κάθε μορφής υψηλών προδιαγραφών πρότυπα που θέτει η Intercontinental Hotels Group. Το σύστημα μέτρησης ικανοποίησης του πελάτη βασίζεται στη συλλογή στοιχείων από ερωτηματολόγια, τα οποία έχουν συμπληρωθεί από τυχαία επιλεγμένους πελάτες κατά τη διαμονή τους στο ξενοδοχείο. Οι πελάτες καλούνται να βαθμολογήσουν το ξενοδοχείο σε διάφορους τομείς, όπως υπηρεσίες, εξυπηρέτηση, προσωπικό, παροχές και υποδομή. Η βαθμολογία που προκύπτει σε συνδυασμό με τους ποιοτικούς ελέγχους που πραγματοποιούνται σε ετήσια βάση, χρησιμοποιούνται για την αξιολόγηση του ξενοδοχείου από την κεντρική διεύθυνση της Intercontinental Hotels Group.

Οι σύγχρονα διαμορφωμένοι και διακοσμημένοι χώροι, οι ειδικές υπηρεσίες, τα ποιοτικά προϊόντα και τέλος  η φροντίδα και η ευγένεια του άριστα εκπαιδευμένου προσωπικού, έφεραν το Holiday Inn Thessaloniki να ξεχωρίζει σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική με τις εξαιρετικές επιδόσεις του και να βραβεύεται για δεύτερη φορά με το “Torchbearer Award 2008”. Όπως ανέφερε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, κ. Αριστοτέλης Θωμόπουλος, με αφορμή την παραλαβή του βραβείου “Αποτελεί πραγματικά μεγάλη τιμή να επιβραβεύεται η συνεχής προσπάθεια και η αδιάκοπη αφοσίωση όλου του προσωπικού του ξενοδοχείου μας για την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών, με την κατάκτηση του `Torchbearer Award 2008`. Είμαι σίγουρος ότι η συγκεκριμένη διάκριση που καταφέραμε να αποσπάσουμε για δεύτερη φορά, καθώς είχαμε βραβευθεί για πρώτη φορά με το ίδιο βραβείο το 2006, θα εμπνεύσει όλους εμάς που αποτελούμε την ομάδα του Holiday Inn Thessaloniki για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα. Θα συνεχίσουμε να βελτιώνουμε το επίπεδο των υπηρεσιών μας σε όλους τους τομείς για να προσφέρουμε πάντα στους πελάτες μας μια σύγχρονη και υψηλών αξιώσεων διαμονή. Μέλημά μας θα είναι να διατηρήσουμε το Holiday Inn Thessaloniki στην υψηλή θέση που το κατέταξε η πελατειακή του βάση μεταξύ των 675 ξενοδοχείων της Intercontinental Hotels Group στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική, ώστε να πετύχουμε και άλλες τιμητικές διακρίσεις στο μέλλον. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω το προσωπικό του ξενοδοχείου που συνέβαλλε στην επίτευξη αυτής της διάκρισης”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top