Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Από Αθήνα / Θεσσαλονίκη προς ΗΠΑ και Καναδά, από 1/6 έως και 31/10 2009

Εκπτώσεις έως και 50% στην Club World της British Airways

Τατιάνα Ρόκου - 11 Μάιος 2009, 00:00

Για πρώτη φορά, η British Airways μειώνει κατά 50% τον ναύλο στα υπερατλαντικά ταξίδια, με μια προσφορά που αφορά την Club World<...>

– την business class καμπίνα της εταιρείας. Συγκεκριμένα, η British Airways προσφέρει 2 εισιτήρια στην τιμή του ενός – στα 3 από 4 επίπεδα τιμών της Club World – για τους επιβάτες που ταξιδεύουν προς τις ΗΠΑ και τον Καναδά. 

Η προσφορά ισχύει για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη προς τις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά στο διάστημα από 1 Ιουνίου έως και 31 Οκτωβρίου 2009, ενώ η αγορά των εισιτηρίων πρέπει να πραγματοποιηθεί μεταξύ 11 και 15 Μαΐου 2009. 

Στο εσωτερικό της καμπίνας της Club World κυριαρχούν το ζεστό, ουδέτερο γκρι και το μπλε, δημιουργώντας ένα ήρεμο και κομψό περιβάλλον. Τα παπλώματα σε ανοιχτό γκρι, τα λινά κλινοσκεπάσματα και τα υφάσματα των μαξιλαριών με το παραδοσιακό μπροκάρ σχέδιο ολοκληρώνουν την εικόνα. Το κάθισμα της Club World μετατρέπεται σε κρεβάτι 2 μέτρων, έτσι ώστε το ταξίδι να είναι πραγματική απόλαυση. Οι επιβάτες απολαμβάνουν το ειδικό μενού που διαμορφώνουν οι κορυφαίοι σεφ της Taste Team της British Airways, ενώ έχουν πάντα τη δυνατότητα να επισκεφθούν την Club Kitchen και να απολαύσουν οποιαδήποτε στιγμή θελήσουν ζεστά και κρύα σνακς μεταξύ των κυρίων γευμάτων.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top