Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Συστήματα καμπίνας ντους

Περισσότεροι από 1.000 συνδυασμοί για το χώρο του ντους από την Teuco

Βίκυ Καραντζαβέλου - 12 Μάιος 2009, 00:00

Η Teuco, με περισσότερα από 35 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της ευεξίας, προσφέρει μια μεγάλη και ιδιαίτερη σειρά συστημάτων<...>

καμπίνας ντους: περισσότερες από 1.000 λύσεις που συνδυάζουν ποιότητα και ευελιξία, τόσο στο σχεδιασμό όσο και στις τεχνικές επιδόσεις, δίνοντας στους πελάτες της, την δυνατότητα να επιλέξουν το προσωπικό τους στυλ. 

Η σειρά Perspective, Soft και Unlimited αποτελούν τις νέες προτάσεις της Teuco. Καθεμιά προσαρμοσμένη άψογα στις αισθητικές και λειτουργικές ανάγκες των πελατών , διακρίνεται για τα δικά της ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, διευκολύνοντας το έργο των σχεδιαστών, αρχιτεκτόνων και διακοσμητών προκαλώντας πραγματική επανάσταση στο χώρο του ντους.
- Perspective, μια εξαιρετικά ευέλικτη ακρυλική βάση ντους
- Soft, φυσική πέτρα με μια ποικιλία χρωμάτων του υλικού Duralight® για βάσεις ντους
- Unlimited, η βάση ντους Duralight, που μπορεί να αλλάζει μέγεθος και να προσαρμόζεται σε κάθε είδους χώρο, δίνοντας σάρκα και οστά σε χώρους ντους δημιουργούμενους κατά παραγγελία.
Η Teuco προσφέρει μια εξαιρετικά μεγάλη σειρά βάσεων και θαλάμων ντους που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να δώσουν προσωπικό στυλ στο μπάνιο, συμπεριλαμβανομένων προϊόντων που θα χρησιμοποιηθούν σε χώρους ντους που κατασκευάζονται κατά παραγγελία. Τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά κάθε σειράς παρουσιάζονται παρακάτω.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top