Τo εστιατόριο Premiere, στον τελευταίο όροφο του Athenaeum InterContinental Athens, υπό την καθοδήγηση του Executive Chef Σωτήρη Ευαγγέλου, κατέκτησε για μία ακόμη χρονιά το χώρο της υψηλής γαστρονομίας. Την 31η […]
Τo εστιατόριο Premiere, στον τελευταίο όροφο του Athenaeum InterContinental Athens, υπό την καθοδήγηση<...> του Executive Chef Σωτήρη Ευαγγέλου, κατέκτησε για μία ακόμη χρονιά το χώρο της υψηλής γαστρονομίας.
Την 31η Μαρτίου, το Premiere διακρίθηκε με έναν Χρυσό Σκούφο κατά τη 16η απονομή του ομώνυμου διαγωνισμού, όπως είχε, άλλωστε, πραγματοποιήσει τα τρία προηγούμενα έτη. Στους Χρυσούς Σκούφους 2009, έλαβαν μέρος εστιατόρια από όλη την Ελλάδα, ενώ, από τους 124 υποψήφιους μόνο 21, ανάμεσά τους και το Premiere, κατάφεραν να ξεχωρίσουν. Στις 7 Απριλίου, λίγες ημέρες αργότερα, μία ακόμη σημαντική διάκριση προστέθηκε στο ενεργητικό του Premiere, κατά τη διάρκεια της 4ης απονομής των βραβείων Gourmet που φιλοξενήθηκαν στο Ballroom του Athenaeum InterContinental Athens. Στη συγκεκριμένη διοργάνωση, το Premiere διακρίθηκε στην κατηγορία της Γαλλικής Κουζίνας.
Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.
Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.