Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Για 9η συνεχή χρονιά

Tο Διεθνές Βραβείο Εξυπηρέτησης Αεροδρομίων στη Swissport International

Τατιάνα Ρόκου - 12 Μάιος 2009, 00:00

Η Swissport International, ο μεγαλύτερος παγκόσμιος φορέας επίγειας εξυπηρέτησης αεροπορικών εταιρειών, τιμήθηκε για 9η συνεχή<...>

χρονιά με το Διεθνές Βραβείο Εξυπηρέτησης Αεροδρομίων 2009 - Global Aviation Ground Services Company 2009, από το Institute for Transport Management (ΙΤΜ Aviation Awards). Η διάκριση αυτή τεκμηριώνει ότι η Swissport έχει εξασφαλίσει κυρίαρχη θέση και αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους και πιο σημαντικούς φορείς παροχής υπηρεσιών στη διεθνή αεροπορική βιομηχανία.

Η Swissport έχει διατηρήσει σε ύψιστο επίπεδο την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, τον επαγγελματισμό που διακρίνει το προσωπικό της, καθώς και τη δέσμευσή της στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών. Το γεγονός αυτό συνηγόρησε σε μια ακόμα βράβευση από την ΙΤΜ Aviation Awards. Αξίζει να σημειωθεί ότι, εκτός από τα πολυάριθμα καινοτόμα προϊόντα και τη συνεχή αναβάθμιση των διαδικασιών (επιλογή web-check-in και and self-check-in), η Swissport έχει επεκτείνει σταθερά το δίκτυό της σε παγκόσμιο επίπεδο. 

Με αφορμή την διεθνή βράβευση, ο πρόεδρος και CEO της Swissport International, κ. Per Utnegaard, δήλωσε: “Είμαι πανευτυχής που η εταιρεία μας αναγνωρίστηκε για μια ακόμα χρονιά, ως `ο Νούμερο1 φορέας επίγειας εξυπηρέτησης παγκοσμίως`, και είμαι ιδιαιτέρως περήφανος για τους 33.000 εργαζόμενους της Swissport διεθνώς, που πραγματικά αξίζουν αυτή την τιμή. Χάρη στους ανθρώπους μας που εργάζονται καθημερινά με ευελιξία και αξιοπιστία σε όλες τις καιρικές συνθήκες, κατορθώνουμε και παραμένουμε στην κορυφή”. Και συμπλήρωσε: “Την ίδια στιγμή, αντιλαμβανόμαστε το βραβείο ως μια επιπλέον πρόκληση να διατηρήσουμε τα υφιστάμενα υψηλά επίπεδα παροχής υπηρεσιών, καθώς και τη δέσμευσή μας να προσφέρουμε στις αεροπορικές εταιρείες-πελάτες μας ποιοτικές, ανταγωνιστικές και καινοτόμες λύσεις επίγειων υπηρεσιών”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top