Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΑργοπορημένη η καμπάνια του ΚΟΤ στη Βρετανία

Αργοπορημένη η καμπάνια του ΚΟΤ στη Βρετανία

Ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού, ΚΟΤ, παραδέχτηκε ότι η καμπάνια της Κύπρου στη Βρετανία καθυστέρησε πάρα πολύ και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χαθεί η καλύτερη περίοδος των κρατήσεων. Οι κυριότεροι […]

Ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού, ΚΟΤ<.>, παραδέχτηκε ότι η καμπάνια της Κύπρου στη Βρετανία καθυστέρησε πάρα πολύ και αυτό είχε ως αποτέλεσμα<...> να χαθεί η καλύτερη περίοδος των κρατήσεων. Οι κυριότεροι λόγοι για αυτήν την καθυστέρηση ήταν κάποια λάθη της Κυβέρνησης ενώ ψηφίστηκε από τα αρμόδια όργανα να μην επαναληφθεί μια τέτοια καθυστέρηση ξανά.

Ο διευθυντής του γραφείου Αγγλίας και Ιρλανδίας του ΚΟΤ, κ. Ορέστης Ροσσίδης, δήλωσε ότι η καμπάνια άργησε, διότι δεν υπήρχαν διαθέσιμα χρήματα την συγκεκριμένη περίοδο. Ο διευθυντής του εξειδικευμένου για Κύπρο Βρετανού Tour Operator Sunvil Holidays, κ. Noel Josephides, δήλωσε ότι το 50% με 80% προετοιμασίας της μπροσούρας, γίνεται τον Ιανουάριο, ενώ τα χρήματα για αυτόν τον σκοπό, δόθηκαν από τον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού στα τέλη Φεβρουαρίου.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024