Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΣυνάντηση νομάρχη Ρεθύμνου και Ν. Σκουλά για το Κρητικό Σύμφωνο Ποιότητας
Προώθηση της κρητικής διατροφής και των τοπικών προϊόντων

Συνάντηση νομάρχη Ρεθύμνου και Ν. Σκουλά για το Κρητικό Σύμφωνο Ποιότητας

Το νομάρχη Ρεθύμνου, κ. Γιώργη Παπαδακη, επισκέφτηκε χθες ο πρώην υπουργός Τουρισμού, κ. Νίκος Σκουλάς, με κύριο θέμα τους στόχους και τις δράσεις της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας Κρητικό Σύμφωνο […]

Το νομάρχη Ρεθύμνου, κ. Γιώργη Παπαδακη, επισκέφτηκε χθες ο πρώην υπουργός Τουρισμού, κ. Νίκος Σκουλάς, με κύριο θέμα τους<...> στόχους και τις δράσεις της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας Κρητικό Σύμφωνο Ποιότητας, που εδρεύει στο Νομό Ρεθύμνου.

Στη συνάντηση κατά την οποία παρευρέθηκαν ο νομαρχιακός σύμβουλος Ρεθύμνου, κ. Γιώργος Μποτονάκης και η Γενική διευθύντρια της Κρητικό Σύμφωνο Ποιότητας κα Ζωή Νόβακ, συζητήθηκε το σχέδιο δράσης και οι στόχοι της εταιρίας, η οποία καλείται να προωθήσει την κρητική διατροφή και τα τοπικά προϊόντα μέσα από τη σύμπραξη των τεσσάρων νομαρχιών της Κρήτης και την επιστημονική αρωγή του τμήματος Διατροφής & Διαιτολογίας του ΤΕΙ Κρήτης.

Όπως δήλωσε ο κ. Παπαδάκης, ο οποίος μέχρι τέλος του 2009 εκτελεί χρέη προέδρου του Δ.Σ. της εταιρίας, σκοπός της σημερινής συνάντησης ήταν η ενημέρωση και συνεργασία με τον κ. Σκουλά, ο οποίος αποτελεί άριστο γνώστη της τουριστικής βιομηχανίας, αναφορικά στην όσο το δυνατόν καλύτερη αξιοποίηση του Κρητικού Συμφώνου Ποιότητας προς όφελος και της τουριστικής ανάπτυξης του νησιού.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024