Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΤο ξενοδοχείο Louis Zante Beach ανανεώνεται
Πλήρης αναβάθμιση σε όλα τα δωμάτια του κεντρικού κτιρίου και σε όλα τα bungalows

Το ξενοδοχείο Louis Zante Beach ανανεώνεται

Στο πλαίσιο της συνεχούς βελτίωσης των υπηρεσιών που προσφέρει η Louis Hotels, συνεχίζεται η ανακαίνιση του ξενοδοχείου Louis Zante Beach στη Ζάκυνθο, που ξεκίνησε το 2008 με την υπογραφή του […]

Στο πλαίσιο της συνεχούς βελτίωσης των υπηρεσιών που προσφέρει η Louis Hotels, συνεχίζεται η ανακαίνιση του ξενοδοχείου<...> Louis Zante Beach στη Ζάκυνθο, που ξεκίνησε το 2008 με την υπογραφή του γνωστού interior designer Aγγελου Αγγελόπουλου.

Πραγματοποιήθηκε πλήρης αναβάθμιση σε όλα τα δωμάτια του κεντρικού κτιρίου του ξενοδοχείου και σε όλα τα bungalows, με νέα εκλεπτυσμένα υφάσματα, λευκά είδη και διακόσμηση που δίνουν έναν άλλο αέρα διακριτικής φινέτσας.

Επίσης, στο κυρίως κτίριο οι αλλαγές αφορούν και στην ανακαίνιση όλων των εσωτερικών κοινόχρηστων χώρων (διάδρομοι, lobby ορόφων, κλιμακοστάσια) με καινούργια χαλιά, διακόσμηση και ταπετσαρίες, όλα σε απόλυτη αρμονία με την εικόνα που έχει αποκτήσει το ξενοδοχείο, έπειτα από την ανακαίνιση του 2008. Επιπλέον, στο πρώτο τρίμηνο του 2009 το ξενοδοχείο προμηθεύτηκε σύγχρονα ηλεκτρικά αμαξίδια golf που θα χρησιμοποιούνται για γρηγορότερες μετακινήσεις εντός των χώρων του ξενοδοχείου.

To πρόγραμμα ανακαίνισης του ξενοδοχείου περιλαμβάνει επιπλέον αλλαγές στο Σαλόνι Ομορφιάς, την παιδική χαρά και την αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του ξενοδοχείου καθώς και του Pool bar, κάνοντας ακόμη καλύτερη τη διαμονή των ενοίκων που θα επιλέξουν το Louis Zante Beach για τις διακοπές τους.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024