Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Με ημερομηνία άφιξης έως την 31η Αυγούστου

Η Transhotel προσφέρει πάνω από 40.000 διανυκτερεύσεις προς 1 ευρώ

Τατιάνα Ρόκου - 15 Μάιος 2009, 00:00

Η Transhotel, παγκόσμιος προμηθευτής τουριστικών υπηρεσιών, λανσάρει την καμπάνια €urotel, η οποία προσφέρει πάνω από 40.000 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία<...>

προς ένα μόλις ευρώ. Η προσφορά αυτή έχει στόχο να διευκολύνει την πρόσβαση του πελάτη σε ποιοτικά ξενοδοχεία 3, 4 και 5 αστέρων με τις καλύτερες δυνατές οικονομικές προϋποθέσεις. Στην τιμή μιας εφημερίδας, όλοι μπορούν να απολαύσουν μια διανυκτέρευση στους κυριότερους τουριστικούς προορισμούς παγκοσμίως, σε ξενοδοχεία τόσο πόλεως όσο και διακοπών, από την 11η Μαΐου ως την 31η Αυγούστου.

Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί μία από τις κυριότερες καμπάνιες που λανσάρει η Transhotel, με σκοπό την προώθηση των ξενοδοχειακών κρατήσεων και της τουριστικής δραστηριότητας εν όψει των θερινών μηνών. Οι κρατήσεις με αυτή την προσφορά θα μπορούν να γίνουν σε οποιοδήποτε πρακτορείο ταξιδίων από την 11η ως την 24η Μαΐου, για αφίξεις έως την 31η Αυγούστου.

Ο Julio de la Cruz, γενικός διευθυντής/CEO του Ομίλου Transhotel, εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τα ξενοδοχεία, τόσο για το ενδιαφέρον που επέδειξαν όσο και για την ταχεία ανταπόκρισή τους. “Στον Όμιλο Transhotel νιώθουμε τυχεροί που έχουμε για συνταξιδιώτες όλους όσους απαρτίζουν την ευρύτατη γκάμα των προϊόντων μας. Χάρη σε αυτούς, αλλά και στις δικές μας προσπάθειες, είμαστε σε θέση να προβούμε σε μια ανεπανάληπτη ενέργεια, με ένα συμβολικό αντίτιμο που θα επιτρέψει σε πολύ περισσότερες οικογένειες να απολαύσουν τις διακοπές τους στη δεδομένη οικονομική συγκυρία”.

Το €urotel ενώνεται με το προϊόν SurPrize που λάνσαρε η εταιρεία μας πριν μερικές εβδομάδες, και το οποίο επίσης προσφέρει διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία σε μειωμένες και κλειδωμένες τιμές στις σημαντικότερες πόλεις ανά τον κόσμο.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top