Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΞεκίνησε τη λειτουργία του το Elysium Resort & Spa στη Ρόδο
Το νεότερο μέλος των ξενοδοχείων Harmony Resorts

Ξεκίνησε τη λειτουργία του το Elysium Resort & Spa στη Ρόδο

Ξεκίνησε πρόσφατα την επίσημη λειτουργία του το πολυτελές 5 αστέρων Elysium Resort & Spa στo νησί της Ρόδου. Το ξενοδοχείο, συνολικής δυναμικότητας 330 δωματίων, βρίσκεται στην ανατολική πλευρά του νησιού, […]

Ξεκίνησε πρόσφατα την επίσημη λειτουργία του το πολυτελές 5 αστέρων Elysium Resort & Spa στo νησί της Ρόδου. Το ξενοδοχείο, συνολικής δυναμικότητας 330<...> δωματίων, βρίσκεται στην ανατολική πλευρά του νησιού, πάνω στην παραλία, δίπλα στο διάσημο μνημείο των Πηγών Καλλιθέας και μόλις 9 χλμ από την πόλη της Ρόδου.

To Elysium αποτελεί το τρίτο και νεότερο μέλος των ξενοδοχείων Harmony Resorts, που μαζί με το Rodos Palladium, το περισσότερο βραβευμένο ξενοδοχείο πολυτελείας του νησιού και το Sun Beach Resort, ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία για οικογένειες, αποτελούν την πλέον ποιοτική επιλογή διαμονής στο νησί.

Ανάμεσα στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του Elysium Resort & Spa ξεχωρίζουν η εξαιρετική θέα στη θάλασσα, τόσο από τους κοινόχρηστους χώρους όσο και από τα δωμάτια αφού το 98% διαθέτει θέα θάλασσα, το rooftop πανοραμικό gourmet εστιατόριο Nobles στον 8ο όροφο με executive chef το Γιώργο Τρουμούχη, το Crystal Bar που φαίνεται να αιωρείται προσφέροντας μοναδική θέα στη θάλασσα και τον κόλπο του Φαληρακίου, τα πανοραμικά ασανσέρ στο αίθριο, και το Elite Club: Δύο όροφοι με 64 δωμάτια αφιερωμένοι σε αυτούς που δίνουν προσοχή στις λεπτομέρειες, με ιδιαίτερο χώρο reception και lounge, πρωινό στο Senses Cafe στον 8ο όροφο με πανοραμική θέα, διαμονή σε δωμάτια ξεχωριστής αισθητικής, αλλά και προνομιακές υπηρεσίες.

To Elysium μπορεί να φιλοξενήσει συναντήσεις έως 500 ατόμων σε 3 πλήρως εξοπλισμένες αίθουσες δυναμικότητας 280, 110 και 110 συνέδρων αντίστοιχα.

H συνολική εμπειρία διαμονής ολοκληρώνεται με το Serenity Spa συνολικής έκτασης 800 τ.μ., με χώρο υποδοχής, χαλάρωσης & αναμονής, και 6 αίθουσες θεραπειών. Εντός των επόμενων εβδομάδων αναμένεται και η οριστικοποίηση της συνεργασίας με διεθνώς καταξιωμένη εταιρεία ειδικευμένη στην παροχή υπηρεσιών ευεξίας. Το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης 3 εστιατόρια, 4 bars, μια μοναδική πισίνα 1600τ.μ. αλλά και μία θερμαινόμενη με υδρομασάζ και όργανα για aqua gym, παραλία με άμμο και μικρά βότσαλα που εκτείνεται σε 400 μέτρα.

Το Elysium Resort & Spa, συνολικής επένδυσης 50 εκατ. ευρώ ανήκει στη Ν.Η.ΚΑ. ΑΕ. Γενικός διευθυντής της μονάδας είναι ο κ. Μιχάλης Βασταρδής, ο οποίος μετά από μια πετυχημένη πορεία στη γενική διεύθυνση ξενοδοχείων Hilton στην Αθήνα, στην Κέρκυρα, στην Κένυα και στο Μπαχρέιν, επιλογή που εκφράζει και την πρόθεση της ιδιοκτήτριας εταιρείας για την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024