Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Η Marriott αναλαμβάνει τη λειτουργία του ξενοδοχείου Park Towers

Η Emirates υπογράφει συμφωνία με τη Marriott International

Βίκυ Καραντζαβέλου - 18 Μάιος 2009, 00:00

Η Emirates υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τη Marriott International, ηγετική εταιρεία διαχείρισης τουριστικών<...>

μονάδων. Η Marriott θα αναλάβει τη λειτουργία του ξενοδοχείου Park Towers, μία ξενοδοχειακή μονάδα με δύο ενωμένα κτίρια σε μορφή πύργων, διαθεσιμότητας 1.614 δωματίων και διαμερισμάτων. Η Emirates έχει ήδη ξεκινήσει την κατασκευή των ξενοδοχείων στη Sheikh Zayed, στη σημαντικότερη επιχειρηματική περιοχή στο Ντουμπάι.     

Υπό τη διοίκηση της Marriott, το ξενοδοχείο θα διαμορφωθεί σε ένα από τα κορυφαία ξενοδοχεία πολυτελείας της αλυσίδας JW Marriott Marquis. Η ξενοδοχειακή μονάδα θα περιλαμβάνει δύο πύργους με δωμάτια φιλοξενίας, πάνω από το εξαώροφο lobby και τους περιβάλλοντες χώρους. Ο πρώτος πύργος με 807 δωμάτια έχει προγραμματιστεί να ανοίξει το 2011, ενώ ο δεύτερος πύργος το 2013. 

Ο Σεΐχης Ahmed bin Saeed Al-Maktoum, Chairman & Chief Executive της Emirates Airlines και του Ομίλου, δήλωσε: “Η Emirates συνεχίζει και υποστηρίζει τη διαρκή ανάπτυξη στο Ντουμπάι. Η δημιουργία της νέας αυτής επένδυσης των 1,614 κλινών, αντιπροσωπεύει τη δέσμευση και την εμπιστοσύνη μας, στη συνεχιζόμενη επιτυχία της πόλης”.

“Ως μια από τις ηγέτιδες εταιρείες στη διαχείριση πετυχημένων ξενοδοχειακών μονάδων, η Marriott διαθέτει τη τεχνογνωσία και την υποδομή για τη μεγιστοποίηση της επένδυσης ύψους 3 δισ. δολ. Πιστεύουμε ότι η μονάδα αυτή θα εξελιχθεί σε ένα από τα πλέον εντυπωσιακά ξενοδοχεία στο Ντουμπάι και θα συνεισφέρει στην προσέλκυση ταξιδιωτών στην πόλη, για λόγους αναψυχής ή και για επαγγελματικούς σκοπούς. Ανυπομονούμε για τη συνεργασία μας με τη Marriott International, ώστε να συνεισφέρουμε στην «πεντάστερη» πολυτελή εμπειρία στο Ντουμπάι”.

Ο κ. Edwin D. Fuller, President & Managing Director, της International Lodging, Marriott International ανέφερε: “Το JW Marriott Marquis Hotel Dubai θα είναι ένα εντυπωσιακό και μοναδικό ξενοδοχείο, το οποίο θα καλωσορίζει τους επισκέπτες στην πόλη. Είμαστε ευχαριστημένοι που συνεργαζόμαστε με την Emirates. H αναγνωρισμένη δέσμευση του Ομίλου στην τελειότητα, στις ασύγκριτες υπηρεσίες και στις εξαίσιες γεύσεις, κάνουν την Emirates τον κατάλληλο συνεργάτη για τη ολοκλήρωση αυτού του εγχειρήματος και είμαστε σίγουροι ότι σύντομα θα γίνει το γνωστότερο σημείο στο Ντουμπάι. Η Marriott International πάντα είχε ισχυρούς δεσμούς με το Ντουμπάι, και πιστεύουμε η συνεργασία μας με την Emirates θα θεμελιώσει τη θέση μας, ανάμεσα στους ηγέτες της τοπικής φιλοξενίας”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top