Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορική εταιρεία με την καλύτερη business class

Η Etihad έλαβε μεγάλες διακρίσεις στα Business Traveller Awards

Θοδωρής Κουμέλης - 18 Μάιος 2009, 00:00

Η Etihad Airways ψηφίστηκε ως η αεροπορική εταιρεία με την καλύτερη business class, καθώς και με το καλύτερο προσωπικό καμπίνας,<...>

στα φετινά βραβεία “Business Traveller Middle East Awards”. Η εταιρεία, που εδρεύει στο Aμπου Ντάμπι, παρέλαβε τα παραπάνω βραβεία στην τελετή που έλαβε χώρα στα Jumeirah Emirates Towers στο Ντουμπάι, παρουσία 500 καλεσμένων από όλο τον κόσμο.

Η Etihad Airways ήταν επίσης υποψήφια σε τέσσερις ακόμη κατηγορίες: ως η αεροπορική εταιρεία με το καλύτερο (frequent) πρόγραμμα πτήσεων, ως η καλύτερη εταιρεία στη Μ. Ανατολή και ως η αεροπορική εταιρεία με την καλύτερη οικονομική και την καλύτερη πρώτη θέση.

Ο chief commercial officer της Etihad Airways, Peter Baumgartner, δήλωσε σχετικά: “Το γεγονός ότι η Etihad Airways ψηφίστηκε ως η αεροπορική εταιρεία με την καλύτερη business class στη Μέση Ανατολή από ανθρώπους που θεωρούμε ως τους πιο σημαντικούς - τους business ταξιδιώτες της περιοχής - αποτελεί μια ακόμη μεγάλη επιβράβευση για την εξαιρετική ποιότητα των υπηρεσιών και των προϊόντων που προσφέρει η Etihad. Έχουμε επενδύσει ιδιαίτερα στην business class και είναι πολύ ευχάριστο να βλέπουμε ότι αυτή μας η προσπάθεια αποδίδει καρπούς. Το γεγονός ότι το προσωπικό καμπίνας μας ψηφίστηκε επίσης ως το καλύτερο στη Μέση Ανατολή - για δεύτερη συνεχή χρονιά- είναι ιδιαίτερα ευχάριστο”.

Η Etihad Airways απέσπασε το βραβείο κορυφαίας αεροπορικής εταιρείας, της εταιρείας με την καλύτερη πρώτη θέση, του καλύτερου αεροπορικού lounge, της καλύτερης ιστοσελίδας και της καλύτερης διεθνούς καμπάνιας marketing στα World Travel Awards Middle East στην τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Ντουμπάι. Τον Απρίλιο, η Etihad Airways κέρδισε επίσης το Βραβείο Skytrax World Airline Award για την καλύτερη business class παγκοσμίως, έπειτα από παγκόσμια δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε σε 16 εκατ. αεροπορικούς ταξιδιώτες. Η εταιρεία τιμήθηκε και με το βραβείο του καλύτερου catering της business class, παγκοσμίως.

Το πρόγραμμα πιστότητας πελατών της, Etihad Guest, ψηφίστηκε επίσης πρόσφατα στα παγκόσμια βραβεία ‘Freddie’ Αwards για την καλύτερη ιστοσελίδα, την καλύτερη επικοινωνία μεταξύ των μελών του, την καλύτερη προώθηση των bonus του προγράμματος καθώς και για την καλύτερη επιβράβευση των πελατών. Το πρόγραμμα ήταν υποψήφιο σε τρεις επιπλέον κατηγορίες: του πρώτου βραβείου, καλύτερης εξυπηρέτησης πελατών, καλύτερου προγράμματος της χρονιάς.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top