Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Για μουσείο-κόσμημα μίλησε ο πρωθυπουργός

Επίσκεψη του Κ. Καραμανλή στο νέο Μουσείο της Ακρόπολης

Τατιάνα Ρόκου - 18 Μάιος 2009, 00:00

Ο πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής επισκέφθηκε το Σάββατο 16 Μαΐου το νέο Μουσείο της Ακρόπολης. Ο κ. Καραμανλής έκανε την ακόλουθη δήλωση: "Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για τα επίσημα εγκαίνια του νέου Μουσείου της...

Ο πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής επισκέφθηκε το Σάββατο 16 Μαΐου το νέο Μουσείο της Ακρόπολης. Ο κ. Καραμανλής έκανε<...>

την ακόλουθη δήλωση: 

“Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για τα επίσημα εγκαίνια του νέου Μουσείου της Ακρόπολης. Ενημερώθηκα από τον υπουργό Πολιτισμού κ. Σαμαρά, και τον επικεφαλής του Μουσείου καθηγητή κ. Παντερμαλή για τις εργασίες που γίνονται ώστε το Μουσείο να είναι απόλυτα έτοιμο να υποδεχτεί τους Έλληνες και ξένους επισκέπτες του.

Στους Έλληνες φορολογούμενους που χρηματοδότησαν αυτό το πολύ μεγάλο έργο, παραδίδουμε ένα μουσείο-κόσμημα, ένα πραγματικά υπερσύγχρονο κέντρο παιδείας και πολιτισμού.

Στα εκατομμύρια των ανθρώπων από όλο τον κόσμο που θα επισκεφθούν την Ακρόπολη και το νέο της Μουσείο, στέλνουμε το μήνυμα ότι οι σύγχρονοι Έλληνες, έμπρακτα, με έργα, τιμούμε την ιστορία μας και τον πολιτισμό μας. Την ελληνική ιστορία, τον ελληνικό πολιτισμό, που είναι από τους βασικότερους, τους πιο σημαντικούς πυλώνες του παγκόσμιου πολιτισμού”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top