Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΤο πρόγραμμα Change for Good της BA γιορτάζει 15 επιτυχημένα χρόνια
1,5 εκατ. λίρες φιλοδοξεί να συγκεντρώσει η British Airways για τη Unicef το 2009

Το πρόγραμμα Change for Good της BA γιορτάζει 15 επιτυχημένα χρόνια

Η British Airways και η Unicef γιορτάζουν φέτος 15 χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας με το πρόγραμμα Change for Good, το οποίο έχει αποδώσει 26 εκατ. λίρες που έχουν διατεθεί για τα […]

Η British Airways και η Unicef γιορτάζουν φέτος 15 χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας με το πρόγραμμα Change for Good,<...> το οποίο έχει αποδώσει 26 εκατ. λίρες που έχουν διατεθεί για τα παιδιά που ζουν σε φτωχές και υπανάπτυκτες χώρες του πλανήτη. Η συγκεκριμένη συνεργασία είναι η πιο επιτυχημένη με βρετανική αεροπορική εταιρεία και, ταυτόχρονα, αυτή που έχει διαρκέσει περισσότερο στο χρόνο και έχει αποδώσει το μεγαλύτερο ποσόν στη Unicef της Βρετανίας.

Το πρόγραμμα Change for Good υποστηρίζεται από τους επιβάτες της British Airways, οι οποίοι προσφέρουν κατά τη διάρκεια της πτήσης κέρματα ή χαρτονομίσματα οποιασδήποτε χώρας ή αξίας. Η British Airways τα συλλέγει και τα αποδίδει στη UNICEF, η οποία φροντίζει για την αξιοποίηση και τη διάθεσή τους.

Παράλληλα, υπάρχουν 2.230 μέλη πληρωμάτων της British Airways που λειτουργούν ως «Υποστηρικτές του Change for Good» και αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες για την προώθηση της καμπάνιας.

Από το 1994, το Change for Good χρηματοδότησε προγράμματα σε 56 χώρες, με πρώτη την Τανζανία όπου τα χρήματα επενδύθηκαν στην υγεία, την παιδεία και την καταπολέμηση του ιού HIV. Πρόσφατα, τα προγράμματα της Unicef περιέλαβαν δράσεις στο Λάγος και την Αμπουτζά της Νιγηρίας, προγράμματα εκπαίδευσης για 135.000 παιδιά μεταναστών στην ευρύτερη περιοχή του Πεκίνου, και ανθρωπιστική βοήθεια 300.000 λιρών στη Μιανμάρ με την παροχή ταμπλετών καθαρισμού του νερού, φαρμάκων και υλικού στέγασης για τα θύματα του κυκλώνα.

Το πρόγραμμα Change for Good συγκεντρώνει ετησίως 1,3 εκατ. λίρες περίπου, φέτος όμως η British Airways και η Unicef αισιοδοξούν ότι μπορούν να πιάσουν το στόχο των 1,5 εκατ. λιρών.

Ο Willie Walsh, CEO της British Airways, δήλωσε σχετικά: “Η ζωή χιλιάδων παιδιών στις πιο ευπαθείς περιοχές του κόσμου άλλαξαν προς το καλύτερο χάρη στην ευαισθησία και τη γενναιοδωρία των επιβατών μας και στην εκπληκτική υποστήριξη των πληρωμάτων καμπίνας της British Airways σ’αυτά τα 15 χρόνια. Διαπίστωσα με τα μάτια μου την ελπίδα που μπορούμε να φέρουμε σε τόσες νέες ζωές και θέλω να ευχαριστήσω όσους έκαναν τη συνεργασία μας με τη Unicef μια συνεργασία που αλλάζει τη ζωή προς το καλύτερο”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024