Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Αλλαγή σύνθεσης Διοικητικού Συμβουλίου HAPCO

Τατιάνα Ρόκου - 25 Μάιος 2009, 00:00

Kατόπιν της παραίτησης του κ. Ζαχαρία Καπλανίδη (Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Zita Congress & Travel S.A.)  απο μέλος<...>

του Δ.Σ. του HAPCO, το Διοικητικό Συμβούλιο προχώρησε στην αντικατάστασή του από τον κ. Χρήστο Παναγιωτόπουλο (Destination Manager της  La Greca D.M.C.), όπως ορίζει το Καταστατικό του Σωματείου και βάσει των αποτελεσμάτων των τελευταίων αρχαιρεσιών.

Όντας ένα εκ των ιδρυτικών μελών του HAPCO, ο κ. Καπλανίδης είχε αφιερώσει ψυχή τε και σώματι στο Σύνδεσμο, ενώ η προεδρεία του στην Επιστημονική Επιτροπή των Συνεδρίων του HAPCO συνέβαλε ουσιαστικά στην επιτυχία τους. Ωστόσο, λόγοι καθαρά προσωπικοί, όπως ανέφερε ο ίδιος στην επιστολή παραίτησής του, τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Σημειώνεται ότι η παραίτηση του κ. Καπλανίδη από μέλος του Δ.Σ. του HAPCO συνεπάγεται και την παραίτησή του από το Δ.Σ. της EFAPCO (European Federation of Associations of Professional Congress Organisers), όπου κατείχε τη θέση του Γενικού Γραμματέα, εκπροσωπώντας τον HAPCO. Έπειτα από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. του HAPCO, κατά την τελευταία του συνεδρίαση, αντικαταστάτρια του κ. Καπλανίδη στην EFAPCO ορίστηκε η κα Σίσσυ Λυγνού, Διευθύντρια Συνεδρίων & Εκδηλώσεων της AFEA S.A. Travel & Congress Services.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top